zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 54 - Ik kan mijn ex niet loslaten

21-03-2022

Het lukt de 29-jarige Chris maar niet om zijn ex uit zijn hoofd te zetten, ook al is het al 3 jaar uit. Hij is nog steeds heel verdrietig en boos om hoe het is uit gegaan. Vooral omdat hij toen aan het begin stond van zijn transitie van vrouw naar man. En dat was een grote worsteling. Hoe kan hij zijn ex loslaten? Of zelfs vergeven?

Bedankt voor het luisteren!

Hopelijk geniet je van de gesprekken. Zou je zelf wel eens te gast willen zijn in deze podcast? Dat kan! Hier vind je een formulier waarmee je je aan kunt melden.

Wil je graag meer weten over Omdenken en de matrix waarover Berthold het vaak heeft in deze gesprekken? Lees dan eens zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin duikt Berthold dieper in op wat een probleem nou precies is én de vier verschillende manieren waarop je daarmee om kunt gaan.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple of via Spotify? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en hebben wij een beetje een idee wat jullie ervan vinden. Tot volgende week!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij de Omdenker van de dag in je mail? En op de hoogte zijn wanneer we nieuwe boeken, inspiratie of shows hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Diede Wieman
21-03-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden