De podcasts van Omdenken

Bij Omdenken hebben we inmiddels twee podcasts: de Omdenken Podcast en Omdenken op het werk. In die eerste gaat Berthold in gesprek met mensen over een probleem en onderzoeken ze samen of ze dat probleem om kunnen denken. In podcastserie Omdenken op het werk, gaan Berthold en zijn zoon Jan in gesprek met mensen die fundamenteel anders durven te denken en vooral dóen als het gaat om werk.

Omdenken Podcast Omdenken op het werk

Over de Omdenken Podcast

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken?

Luister de afleveringen via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of RSS. Of klik door naar deze pagina voor alle afleveringen op een rij.

Meest recente aflevering

Podcastserie: Omdenken op het werk

In onze nieuwste podcastserie gaan Berthold Gunster en zijn zoon Jan in gesprek met mensen die, als het gaat om werk, fundamenteel anders durven te denken en vooral durven te doen. Met belangstelling luisteren we naar de verhalen van deze dwarsdenkers, pioniers, durfals, weirdo's, kortom, omdenkers.

Luister de afleveringen via Apple Podcasts, Google Podcasts, YouTube, Spotify of RSS. Of klik door naar deze pagina voor alle afleveringen op een rij.

Luister nu aflevering 1

Huh? Wat is een podcast?

Een podcast is niets meer dan iets met alleen geluid dat je kunt beluisteren op een moment dat het jou uitkomt. Netflix, maar dan voor audio zeg maar. Het woord is een mix van het Engelse woord voor uitzenden, broadcasten, en de iPod van Apple die het ooit als eerste mogelijk maakte om geluidsbestanden overal mee naar toe te nemen.

Hoe kan ik luisteren?

Er zijn verschillende manieren om naar de Omdenken Podcast te luisteren. Hier op deze website verschijnen ze allemaal. Scroll naar onderen en klik door naar de aflevering die jij wilt horen.

Heb je een iPhone? Ga dan naar de App Store en download de app Podcasts. Klik onderin op ‘Zoek’, zoek op ‘Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de paarse abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app.

Heb je een Android telefoon? Ga dan naar de Google Play Store en download de Google Podcasts app. Zoek op 'Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de abonneerknop. Ook dan kun je iedere nieuwe aflevering in deze app beluisteren.

Heb je Spotify? Ideaal! Zoek in de Spotify app op 'Omdenken' en je vindt onze podcasts.

Kom je er niet uit? Mail ons en we helpen je!