Winkelmand

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 6-11-2018
ISBN13: 9789400510548
Aantal pagina’s: 164

Zoals verwacht loopt alles anders

Boeken
€ 20,99

Omdenken klinkt leuk. Maar hoe dan?

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. Da’s niet alleen frustrerend, het is zelfs een gemiste kans: elk probleem is een verborgen krachtbron. Een bron van informatie.

Dit boek biedt een instrument om met elk probleem - van de dagelijkse ergernissen tot de grote tragedies van het leven - om te gaan. Het is een handleiding waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.

Heb je al veel van ons gelezen? Dan is dit nog wel nieuw voor je: er wordt diep ingegaan wordt op de vraag ‘Wat is een probleem eigenlijk?’. Ook wordt de omdenkmatrix geïntroduceerd: een schematische weergave van hoe je met een probleem om kunt gaan. Daarmee is het dus een nieuwe visie op omdenken.

Klik hier voor een leesfragment. Wil je het stroomschema printen? Dat kan hier.

Onze nieuwste theatervoorstelling is gebaseerd op dit boek.

op zoek naar het e-book?