Zoals verwacht loopt alles anders

Vanaf september 2022 is de Omdenken Theatershow terug! Onze swingende, inspirerende én hilarische voorstelling 'Zoals verwacht loopt alles anders' is dan weer te zien in theaters door het hele land. In de basis dezelfde voorstelling als vorig seizoen, maar dan nog beter, grappiger en ontroerender.

Scroll naar onderen voor de speellijst en het reserveren van kaartjes. Tot snel!

De Omdenken Theatershow gaat door!

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Kaartverkoop

Kaarten voor onze voorstellingen zijn te krijgen via de (online) kassa van het desbetreffende theater. Klik daarvoor op de knoppen in onderstaande lijst. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen!

Heb je vragen over het theater, de locatie of de kaartjes? Neem daarvoor contact op met het theater dat jij graag wilt bezoeken. Voor inhoudelijke vragen over de voorstelling, ben je bij ons aan het goede adres. Die kun je stellen via 030-2334062 of contact@omdenken.nl.