Zoals verwacht loopt alles anders

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moeten we al onze voorstellingen annuleren.

Maar we komen terug! Als alles een beetje meezit. Met een betere voorstelling dan ooit want we hebben er langer dan een jaar aan kunnen schaven. De kaartverkoop is nog niet gestart, maar binnenkort lees je hieronder welke steden en theaters we vanaf september 2021 zullen bezoeken. Tot dan!

Een nieuwe visie op omdenken

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Na vier vrijwel uitverkochte seizoenen 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' zijn we dus terug met een totaal nieuwe show, gebaseerd op ons gelijknamige boek. De regie is in handen van Ruut Weissman en Annemargreet Dwarshuis, de foto's zijn gemaakt door Erik Fecken.

“Waanzinnig”

Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor.

Onze boeken

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. In onze boeken lees je waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Deze voorstelling is gebaseerd op onze nieuwste boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

bekijk alle boeken