Zoals verwacht loopt alles anders

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders.

Maar we zijn weer terug! De theaters mogen weer open en wij staan te popelen om er samen met jullie een feestje van te maken. Scroll naar onderen voor de speellijst en het reserveren van kaartjes. Tot snel!

De Omdenken Theatershow is weer terug!

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze voorstelling zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. Klik daarvoor op de knoppen in onderstaande lijst. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen!

Heb je vragen over de corona-maatregelen die bij onze voorstellingen gelden? Neem daarvoor contact op met het theater dat jij graag wilt bezoeken. Zij kunnen je meer vertellen over hoe zij het aanpakken. Voor inhoudelijke vragen over de voorstelling, ben je bij ons aan het goede adres, die kun je stellen via 030-2334062 of contact@omdenken.nl.

Onze boeken

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. In onze boeken lees je waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Deze voorstelling is gebaseerd op onze nieuwste boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

bekijk alle boeken