Zoals verwacht loopt alles anders

De vier vrijwel uitverkochte seizoenen van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' theatershow zitten erop. Maar we komen terug! Vanaf november toert Berthold Gunster weer door het land met een totaal nieuwe theatershow. Van Ritthem tot Hardenberg en van Heerenveen tot Roermond, we hebben er zin in!

Een nieuwe visie op omdenken

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Na vier vrijwel uitverkochte seizoenen 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' zijn we dus terug met een totaal nieuwe show, gebaseerd op ons gelijknamige boek. De regie is in handen van Ruut Weissman en Annemargreet Dwarshuis, de foto's zijn gemaakt door Erik Fecken.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze voorstelling zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. Klik daarvoor op de knoppen in onderstaande lijst. De speellijst is onder voorbehoud van wijzigingen in data. Benieuwd waar al die theaters staan? Daar hebben we deze kaart voor gemaakt. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen!

Heb je een vraag of wil je iets anders kwijt? Stel hem via contact@omdenken.nl.

Bekijk meer voorstellingen

“Waanzinnig”

Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor.

Onze boeken

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. In onze boeken lees je waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Deze voorstelling is gebaseerd op onze nieuwste boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

bekijk alle boeken