De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow

Wegens groot succes en de vele uitverkochte voorstellingen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit seizoen tegen alle verwachting in toch weer terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller over omdenken in opvoeding en onderwijs. Dit is het laatste seizoen. De komende maanden spelen we de allerlaatste voorstellingen (en we zijn Soldaat van Oranje niet, dus we stoppen echt!) en de kaartverkoop gaat hard. Dus mis het niet!

Houd deze pagina in de gaten, want vanaf november 2019 gaan we touren met een totaal nieuwe show: 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

Wegens succes nog een keer verlengd!

Lastige kinderen? Stop met ze op te voeden.

Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid.

Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. In de woorden van Berthold Gunster: lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.

Pas op! Voor wie deze show heeft meegemaakt, zal opvoeden nooit meer zijn als vroeger. Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

Opvoeden

Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur.

Zoals bij alle programma’s van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze voorstelling zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. Klik voor kaartverkoop op de knoppen in onderstaande lijst. De speellijst is onder voorbehoud van wijzigingen in data. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen.

Heb je een vraag of wil je iets anders kwijt? Stel hem via dit adres.

Houd deze pagina in de gaten, want vanaf november 2019 gaan we touren met een totaal nieuwe show: 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

“Stof tot nadenken”

Genoten van een geweldige voorstelling! Vaak herkenbare situaties gezien vanuit een heel ander oogpunt als dat we gewend zijn het te zien… genoeg stof tot nadenken. Zeker een aanrader voor opvoeders en professionals om te gaan zien, heel verfrissend en de humor moet ook zeker genoemd worden!

Heb jij onze boeken over opvoeden al gelezen?

Heb jij lastige kinderen? Dan heb je geluk! Waarom lees je in ons gelijknamige boek. Weinig tijd? Berthold schreef ook een in-één-ruk-uitlezen-versie voor drukke ouders. Want zeg nou zelf, ooit een moeder of vader met te veel tijd gezien? Overigens kunnen kinderen ook briljante en wijze dingen zeggen waar wij nog wat van kunnen leren. Die vind je terug in Omdenken is stom.

bekijk alle boeken