Wat kan Omdenken voor mijn organisatie betekenen?

Onze trainers en acteurs verzorgen dagelijks programma’s over Omdenken bij organisaties door het hele land en inmiddels ook online via webinars. Onze incompany shows, workshops, clinics, lezingen en webinars zijn interactief, inspirerend en humoristisch. Ze laten zien wat omdenken te bieden heeft: innovatie, creativiteit en inspiratie. En daar kunnen we in 2020 allemaal wel wat van gebruiken.

Neem contact met ons op Wat heb ik eraan?

Zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Dat liet 2020 ons wel zien. Hoe ervaren we die problemen? Als beren op de weg. We zijn geneigd er ja-maar tegen te zeggen. Problemen zijn lastige obstakels, die we zo snel mogelijk uit de weg moeten ruimen. Wat is het risico? Dat we een nieuw probleem met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Vastdenken’ noemen wij dat; van een probleem een ramp maken.

Omdenken is de tegenhanger van vastdenken. Omdenken begint niet met ja-maar, maar met ja-en. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar probeer je het probleem te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken. Met omdenken zie je de beren én de weg.

Als het kan binnen de richtlijnen van het RIVM, komen we binnenkort graag naar jouw bedrijf of organisatie voor het verzorgen van één van onze programma's over omdenken. Liever digitaal? Boek dan een Omdenken Webinar. Klik hieronder op de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op voor een advies.

Keuzestress? Wij helpen je graag verder.

neem contact met ons op