Wat kan Omdenken voor mijn organisatie betekenen?

Onze trainers en acteurs verzorgen dagelijks programma’s over Omdenken bij organisaties door het hele land. Onze incompany shows, workshops, clinics en lezingen zijn interactief, inspirerend en humoristisch. Ze laten zien wat omdenken te bieden heeft: innovatie, creativiteit en inspiratie. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht.

Neem contact met ons op

Zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Overal waar gewerkt en geleefd wordt, ervaren mensen problemen. De dingen gaan niet zoals je verwacht had, mensen om je heen doen moeilijk, je was net zo lekker bezig en ‘dan vliegt er een probleem in’… We schieten daardoor al snel in de ‘ja-maar stand’ en zijn geneigd te kijken naar wat er niet goed is en wat er anders moet. Het gevolg is irritatie en stilstand. Wie op een ja-maar-manier in het leven staat, denkt in termen van bedreigingen en beren-op-de-weg. Dat noemen we vastdenken. Er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Wie op die manier in het leven staat denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Ja-en mensen zien de beren én de weg. Hoe kun je van je probleem een nieuwe mogelijkheid maken? Dat noemen we omdenken.

Wij komen graag naar jouw bedrijf of organisatie voor het verzorgen van één van onze programma's over omdenken. Klik hieronder op de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op voor een advies.

Keuzestress? Wij helpen je graag verder.

neem contact met ons op