Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen?

Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders'. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen. Liever thuis aan de slag? Dat kan met onze e-learning.

trainingen e-learning

eendaagse training

Training Omdenken

De Training Omdenken is geschikt voor iedereen, tegen wat voor soort problemen je ook aanloopt. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen en irritaties, leer je hoe omdenken werkt en hoe je dat toe kunt passen in je eigen leven. Zeggen dat we dat op een creatieve en out-of-the-box manier doen is wellicht wat afgezaagd, maar wel waar. Hoezo zou leren saai moeten zijn?

We hebben twee verschillende soorten trainingen. Een algemene, geschikt voor iedereen en alle soorten problemen. Daarnaast hebben we speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs een training waarin we helemaal in gaan op alles waar je als leerkracht tegenaan loopt.

meer informatie

e-learning

Leer online Omdenken

Wil je omdenken (meer) gaan toepassen in de praktijk, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien zijn onze e-learning modules dan wel wat voor jou!

Er zijn op dit moment 3 varianten beschikbaar en er volgen er nog meer. Deze e-learnings zijn ‘mobile first’ ontwikkeld waardoor je ze gemakkelijk op je mobiel of tablet kunt doen (desktop gaat natuurlijk ook prima). Je kunt ze dus volgen als je even in de trein zit of aan het chillen bent op de bank. De modules Opvoeding en Werk duren in totaal ongeveer 30 minuten, de basismodule kost je ongeveer 10 minuten.

meer informatie

theatershow

Zoals verwacht loopt alles anders

De vier vrijwel uitverkochte seizoenen 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' zitten erop. Maar we komen terug! Vanaf november 2019 toert Berthold Gunster weer door het land met een totaal nieuwe theatershow. Van Ritthem tot Hardenberg en van Heerenveen tot Roermond, we hebben er zin in!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Meer informatie

Heb jij onze boeken al gelezen?

Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels tien verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken