Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen?

Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen. Liever thuis aan de slag? Dat kan met onze e-learning.

trainingen e-learning

eendaagse training

Training Omdenken

Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Een gemiste kans! Je kan ook naar het probleem toe. Het accepteren. Een probleem bevat in nogal wat gevallen namelijk de bouwstenen om een nieuwe mogelijkheid te creëren. Precies dat leer je in onze ontregelende trainingen.

We hebben drie verschillende soorten trainingen. Een algemene, geschikt voor iedereen en alle soorten problemen. Daarnaast hebben we speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het primair onderwijs een training waarin we helemaal in gaan op alles waar je als leerkracht tegenaan loopt. En voor ouders en verzorgers hebben we ook training die helemaal op de opvoeding gericht is.

meer informatie

e-learning

Leer online Omdenken

Wil je omdenken (meer) gaan toepassen in de praktijk, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien zijn onze e-learning modules dan wel wat voor jou!

Er zijn op dit moment 3 varianten beschikbaar en er volgen er nog meer. Deze e-learnings zijn ‘mobile first’ ontwikkeld waardoor je ze gemakkelijk op je mobiel of tablet kunt doen (desktop gaat natuurlijk ook prima). Je kunt ze dus volgen als je even in de trein zit of aan het chillen bent op de bank. De modules Opvoeding en Werk duren in totaal ongeveer 30 minuten, de basismodule kost je ongeveer 10 minuten.

meer informatie

theatershow

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow

Na een zeer succesvol eerste seizoen is Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit seizoen terug met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller over omdenken in opvoeding en onderwijs.

De voorstelling is een mix van theater, lezing en cabaret. Maar pas op! Voor wie deze show heeft meegemaakt, zal opvoeden nooit meer zijn als vroeger. Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

Meer informatie

Heb jij onze boeken al gelezen?

Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels tien verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken