zakelijk
Header Zvlaa Kleiner

Wat kan Omdenken voor mij betekenen?

Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders'. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens een van onze eendaagse trainingen. Berthold schreef inmiddels ook alweer 13 bestsellers over zijn gedachtegoed, dus er is genoeg te lezen. Meer van het luisteren? Probeer dan eens de Omdenken Podcast waarin Berthold openhartige gesprekken voert met mensen die worstelen met een persoonlijk probleem.

theatershow

Zoals verwacht loopt alles anders

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moesten we al onze voorstellingen annuleren.

Maar we zijn terug! Met een betere voorstelling dan ooit, want we hebben er langer dan een jaar aan kunnen schaven.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

dat moet ik zien
Zvlaa Kleiner

eendaagse training

Training Omdenken

Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Een gemiste kans! Een probleem bevat in nogal wat gevallen namelijk de bouwstenen om een nieuwe mogelijkheid te creëren.

De Training Omdenken is geschikt voor iedereen, tegen wat voor soort problemen je ook aanloopt. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen en irritaties, leer je hoe omdenken werkt en hoe je dat toe kunt passen in je eigen leven. Zeggen dat we dat op een creatieve en out-of-the-box manier doen is wellicht wat afgezaagd, maar wel waar. Hoezo zou leren saai moeten zijn?

vertel me meer
Training Sanne

Beluister hieronder de meest recente aflevering van de Omdenken Podcast

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij de Omdenker van de dag in je mail? En op de hoogte zijn wanneer we nieuwe boeken, inspiratie of shows hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Heb jij onze boeken al gelezen?

Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels tien verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken
De Boeken Van Omdenken31