Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 40 - Je werk niet goed doen

04-01-2021

Marijke werkt al 12 jaar als kinderpsycholoog in de jeugdhulpverlening maar toch lukt het haar niet altijd om de kinderen en de gezinnen waar ze mee werkt te helpen. Dat frustreert haar en zorgt er soms voor dat ze de moed verliest. In het gesprek met Berthold onderzoeken ze samen wat er schuil gaat achter die frustratie. Is het perfectionisme? Of toch iets anders?

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Nou. 2021 is begonnen. Het is natuurlijk een beetje naïef om te denken dat bij de jaarwisseling alle problemen die in 2020 op ons pad kwamen, als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Maar toch hebben we goede hoop dat dit voor ons allemaal een beter jaar zal worden.

Blijf in ieder geval luisteren naar deze podcast. Daar maak je jezelf én ons blij mee. Raad ‘m ook vooral eens aan bij je vrienden, buren, moeders en je hardwerkende pakketbezorger.

En mocht je meer willen weten over loslaten en hoe dat werkt en hoe de rest van de Omdenkmatrix in elkaar zit: lees ons boek Zoals verwacht loopt alles anders.

In onze webwinkel staat nog veel meer leuks. Vers van de pers is ons gezelschapsspel Switch. Geen moeilijk gedoe maar 40 mini-games waartussen je steeds switcht. Het duurt nog even voor de dagen weer langer worden, dus ideaal om deze donkere dagen mee door te komen. Of voor straks tijdens zwoele zomeravonden in de tuin… oeh, zin in!

Mond-tot-mond

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Voor nu: dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
04-01-2021
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Zelfvertrouwen is niet dat je denkt dat je beter bent dan iemand anders. Het is je realiseren dat je geen reden hebt om jezelf te vergelijken met wie dan ook.