Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 39 - Bang om fouten te maken

21-12-2020

Sanne schuift in deze aflevering bij Berthold aan omdat ze bang is om fouten te maken. Vooral als ze alleen is, heeft ze het gevoel dat iedereen naar haar kijkt en denkt dat ze maar een beetje aan prutsen is. Ze schaamt zich op voorhand al voor dingen die nog niet eens gebeurd zijn. Zonde, vindt ze zelf ook. Maar hoe komt ze hier vanaf?

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

De timing van dit gesprek is een mooi voorbeeld van ‘zoals verwacht loopt alles anders’. We namen het op op 11 maart, vlak voor de eerste lockdown. We zijn dus benieuwd of Sanne tijdens de coronacrisis inderdaad er lekker op los heeft lopen prutsen. Maar dat hoor je hopelijk over een tijdje in onze ‘hoe is het nu met’-aflevering.

Nu eerst maar eens deze vreemde feestdagen doorkomen. Wij zijn er over 2 weken weer met een verse podcast-aflevering. Kun je ons niet missen? Dit is alweer aflevering 39, dus er staan nog heel wat afleveringen voor je klaar. Kijk hier maar eens.

Mond-tot-mond

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Fijne dagen en tot over twee weken!

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
21-12-2020

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Je kunt van alles een probleem maken. Je kunt ook van een probleem van alles maken.