Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 38 - Eindeloze lijst taken

14-12-2020

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Femke. Zij kan zich slecht ontspannen. Zit ze ‘s avonds na een dag werken en voor haar zoontjes zorgen eindelijk op de bank, ziet ze overal om zich heen taken om aandacht schreeuwen. Stoffige plinten, ongelakte tafels en schimmelige kitranden. Samen met Berthold komt ze erachter dat dit probleem een veelkoppig monster is dat bestreden moet worden met alle vier de vakken van de Omdenkmatrix tegelijkertijd.

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Vaste luisteraars weten dat we ieder seizoen eindigen met een ‘hoe is het nu met?’ aflevering. Daarin zul je hopelijk Femke ook weer horen. Maar ze mailde ons alvast dat ze het gesprek al een paar keer heeft teruggeluisterd en er al veel uitgehaald heeft. Maar wij zijn ook wel heel benieuwd of die schimmelige kitrand achter de kraan inmiddels vervangen is...

Berthold heeft het in deze podcast vaak over de matrix. Wil je daar meer over weten, lees dan vooral zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin staat de matrix centraal en leer je aan de hand van vele voorbeelden hoe je dus op vier verschillende manieren met je problemen om kan gaan. Of op vier verschillende manieren tegelijk, zoals in het geval van de veel-armige octopus van Femke.

Je vindt het boek in de boekhandel, bij de bibliotheek of online op omdenken.n/winkel.

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
14-12-2020

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Je kunt van alles een probleem maken. Je kunt ook van een probleem van alles maken.