Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 49 - Dochter met een beperking

31-01-2022

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Manon. Zij heeft een 13-jarige dochter met een verstandelijke beperking. Haar dochter heeft constant zorg nodig en dat gaat vaak gepaard met veel weerstand. Vanuit haar dochter, maar ook van de maatschappij. Als Manon heel eerlijk is, geniet ze niet van het moederschap. En ze voelt zich behoorlijk eenzaam in haar strijd. Waarom kan ze niet 'gewoon' die liefdevolle moeder zijn die haar dochter verdient?

Luisteren kan hieronder of direct via jouw lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Dank je wel voor het luisteren naar de Omdenken Podcast. Manon zou dan ook heel graag in contact komen met mensen die zich in haar verhaal herkennen. Geldt dat voor jou? Stuur ons dan een mailtje via contact@omdenken.nl. Wij brengen je dan in contact met Manon.

Hopelijk geniet je van de gesprekken. Zou je zelf wel eens te gast willen zijn in deze podcast? Dat kan! Hier vind je een formulier waarmee je je aan kunt melden.

Wil je graag meer weten over Omdenken en de matrix waarover Berthold het vaak heeft in deze gesprekken? Lees dan eens zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin duikt Berthold dieper in op wat een probleem nou precies is én de vier verschillende manieren waarop je daarmee om kunt gaan.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple of via Spotify? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en hebben wij een beetje een idee wat jullie ervan vinden. Tot volgende week!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ongeveer één keer per maand op de hoogte gehouden worden van wat er bij Omdenken allemaal gebeurd en in de planning staat? Of wil jij juist een paar keer week rond 7.00 uur een omdenker van de dag ontvangen in je mailbox? Het kan allemaal.

Nelleke Poorthuis
31-01-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden