zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 48 - Moeite met autoriteit

24-01-2022

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met John. Hij is al twee keer gedwongen van baan gewisseld vanwege meningsverschillen met het management. Hij heeft grote moeite met 'gewoon doen wat hem wordt opgedragen'. Vooral als hij dingen moet doen die in zijn ogen onrechtvaardig zijn. Ligt het nou aan hem? Hoe kan hij dit voorkomen?

Luisteren kan hieronder of direct via jouw lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Dank je wel voor het luisteren naar de Omdenken Podcast. Hopelijk geniet je van de gesprekken. Zou je zelf wel eens te gast willen zijn in deze podcast? Dat kan! Hier vind je een formulier waarmee je je aan kunt melden.

Wil je graag meer weten over Omdenken en de matrix waarover Berthold het vaak heeft in deze gesprekken? Lees dan eens zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin duikt Berthold dieper in op wat een probleem nou precies is én de vier verschillende manieren waarop je daarmee om kunt gaan.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen met de gast uit de podcast? Vinden we superleuk! Je kunt ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple of via Spotify? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en hebben wij een beetje een idee wat jullie ervan vinden. Tot volgende week!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij de Omdenker van de dag in je mail? En op de hoogte zijn wanneer we nieuwe boeken, inspiratie of shows hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nelleke Poorthuis
24-01-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden