zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons
Denk mee

Schoonmaken

16-11-2017

We vonden een mail van Stanley in onze mailbox. Met de heerlijke titel 'Assepoester gezocht'. Stanley heeft namelijk een probleem met zijn huisgenoot. Die maakt niet schoon. Of komt pas in beweging als Stanley er over klaagt. Denken jullie met hem mee? Hieronder zijn verhaal.

Meedenken Schoonmaken

Huisgenoot

Mijn huisgenoot en ik hebben afgesproken dat we elk weekend een ander deel van het huis poetsen. Hoewel ik mij daar netjes aan hou, doet mijn huisgenoot dit vaak pas na het weekend, of pas nadat ik er iets over zeg. Ik heb ons poetsschema ook op de kalender gezet, maar nog steeds lijkt het erop dat hij alleen poetst als ik er wat van zeg. Hoe denk ik dit om?

Denk mee

Kunnen jullie Stanley helpen? Hebben jullie ideeën over hoe dit aan te pakken? Hier ervaring mee? Kan dit probleem omgedacht worden? Kunnen we van het gedrag van zijn huisgenoot de bedoeling maken? Of misschien weten jullie wel een goede oplossing? We horen het graag in een reactie hieronder.

Kun je er geen genoeg van krijgen? Hier vind je nog meer meedenkers om je tanden in te zetten, onder andere een meedenker over roddeltantes over een fout in onze eigen agenda.

Nelleke Poorthuis
16-11-2017
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Dat je struikelt en valt, betekent niet dat je op het verkeerde pad zit. Ook op het juiste pad kom je obstakels tegen.