Gratis verzending boven de € 25,-
zakelijk

Datumloze docentenagenda

Klaar met je volle agenda? Je strakke planning? Dat je zoveel moet? En dat je dat alles dan ook nog moet doen als de beste versie van jezelf?

Omdenken Planners 11
Omdenken Planners 11 Omdenken Planners 44 Omdenken Planners 10

De nieuwe Omdenken docentenagenda is datumloos en heeft 208 pagina's. Hij heeft een flexibele kaft van leerstructuur laminaat, leeslinten, een elastiek en een binnenenvelop.
Formaat: 300 x 210 mm
ISBN: 9789083293134

Datumloze docentenagenda

Agenda's & Kalenders
€29,99

Klaar met je volle agenda? Je strakke planning? Dat je zoveel moet? En dat je dat alles dan ook nog moet doen als de beste versie van jezelf?

Met deze compleet vernieuwde en datumloze docentenagenda van Omdenken hoeft niks, maar mag alles. Hij is helemaal naar jouw wens in te delen en biedt veel ruimte voor eigen notities. Uiteraard vind je in de agenda grappige en inspirerende quotes van Omdenken. Geen lijstjes met alles waar je aan zou moeten voldoen, maar de ruimte om je weken zelf in te vullen en tussendoor zoveel notities te maken als je zelf wilt. Op jouw manier.

Dus zonder methodes, stappenplannen of ingrijpende levensveranderingen. Maar mét lekker veel ruimte voor nieuwe mogelijkheden. En als je tóch behoefte hebt aan sturing, dan hebben we je alvast geholpen door elke lege pagina een labeltje te geven. Mag je ook wegkalken, dat is aan jou. En als je genoeg hebt van plannen, gebruik ‘m dan als tekenblok, dagboek of vooruit, als (duur) wc-papier.

In deze speciale versie voor docenten hebben we wel een paar handige extra pagina's toegevoegd: weekplanning per klas, lesroosters en cijferlijsten. En hopelijk kun je soms ook nog iets met onze quotes. Die staan er ter illustratie, niet om per se op te volgen. Dus zie maar.

Ons motto: Relax. We doen allemaal maar wat joh.

Meer zien? Bekijk hier een video en zie de nieuwe docentenagenda in actie.

inkijkexemplaar

Wie te veel achteromkijkt, struikelt over de toekomst.