Winkelmand
Uitver- kocht

18 centimeter hoog
12 centimeter breed
1,5 centimeter dik

Omdenken Notitieboekje

Hebbedingen
€ 12,99

In dit luxe, handige en hoogwaardige notitieboekje kun je dus alles kwijt. De rechterpagina's zijn voorzien van bescheiden lijntjes, de linkerpagina's zijn blanco met onderaan de pagina een omdenkquote. Het gebruikte zuurvrije papier is stevig en van hoge kwaliteit. Achterin vind je nog een handig opbergvakje voor bijvoorbeeld visitekaartjes, boodschappenbriefjes of andere notities. De kaft is hard en stevig en er zit een elastiek omheen.

Er zijn twee verschillende versies, elk met een andere quote op de voorkant. De binnenkant is wel hetzelfde. Laat in je bestelling in het vakje 'Opmerking' achter of je A of B wilt. Als je ons niets laat weten, kiezen wij voor je. Mag ook. Laat je verrassen!

A = Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen lijntjes tekent.
B = Waar dingen mogen mislukken, kunnen nieuwe dingen ontstaan.

Vanwege de zomervakantie is ons kantoor vanaf zaterdag 25 juli tot en met zondag 9 augustus gesloten. Gelukkig is er één hardwerkende collega die ervoor zal zorgen dat jouw bestelling wél verstuurd wordt. Maar de bezorging kan dus iets langer duren dan je van ons gewend bent. Houdt rekening met ongeveer 3 werkdagen.

Uitverkocht

Als je geen doel hebt, blijf je heen en weer rennen zonder te scoren.