zakelijk
Header Zvlaa Theatershow

Zoals verwacht loopt alles anders

De Omdenken Theatershow gaat na de zomer weer door! Onze swingende, inspirerende én hilarische voorstelling 'Zoals verwacht loopt alles anders' was een groot succes en is in het nieuwe seizoen opnieuw te zien in theaters door het hele land. In de basis dezelfde voorstelling als vorig seizoen, maar dan nog beter, grappiger en ontroerender.

Scroll naar onderen voor de speellijst en het reserveren van kaartjes. Tot snel!

De Omdenken Theatershow gaat door!

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zvlaa Theatershow Staand Uitsnede Blur

Zoals verwacht loopt alles anders

Na drie succesvolle en nagenoeg uitverkochte theatertours door het hele land staat Berthold Gunster dit seizoen weer op de bühne met een vernieuwde en verbeterde show. Samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige liveband, neemt hij de bezoeker aan de hand en deelt hij zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.

Kaartverkoop

Kaarten voor onze voorstellingen zijn te krijgen via de (online) kassa van het desbetreffende theater. Klik daarvoor op de knoppen in onderstaande lijst. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen!

Heb je vragen over het theater, de locatie of de kaartjes? Neem daarvoor contact op met het theater dat jij graag wilt bezoeken. Voor inhoudelijke vragen over de voorstelling ben je bij ons aan het goede adres. Die kun je stellen via 030-2334062 of contact@omdenken.nl.