Zoals verwacht loopt alles anders

De vier vrijwel uitverkochte seizoenen van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' theatershow zitten erop. Maar we komen terug! Vanaf november 2019 toert Berthold Gunster weer door het land met een totaal nieuwe theatershow. Van Ritthem tot Hardenberg en van Heerenveen tot Roermond, we hebben er zin in!

UPDATE: Op dit moment staan er vanwege de corona-maatregelen geen nieuwe voorstellingen gepland.

Let op! Voorstellingen geannuleerd!

Alle theatervoorstellingen van 'Zoals verwacht loopt alles anders' in 2020 gaan helaas niet door. Jammer, maar verstandig. En het past mooi bij de titel van de voorstelling...

We zijn van plan om de voorstellingen te verplaatsen. Je kaartje blijft dan geldig. Zodra de nieuwe datum bekend is, neemt het theater zelf contact met je op. Neem voor vragen contact op met het theater waar je naartoe zou gaan. Daar kun je ook je geld terugkrijgen als je dat liever wilt.

Gelukkig heeft het kabinet niets gezegd over met ons boek Zoals verwacht loopt alles anders op de bank kruipen of de hond uitlaten met een aflevering van de Omdenken Podcast in je oren. Of wat dacht je van een webinar over opvoeden vanaf de bank? Daar zullen jullie het tot nadere orde mee moeten doen.

Hopelijk tot snel!

Een nieuwe visie op omdenken

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Na vier vrijwel uitverkochte seizoenen 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' zijn we dus terug met een totaal nieuwe show, gebaseerd op ons gelijknamige boek. De regie is in handen van Ruut Weissman en Annemargreet Dwarshuis, de foto's zijn gemaakt door Erik Fecken.

Bekijk meer voorstellingen

“Waanzinnig”

Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor.

Onze boeken

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. In onze boeken lees je waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Deze voorstelling is gebaseerd op onze nieuwste boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'.

bekijk alle boeken