Boek ons

Wat wil jij horen?

22-12-2016

Een tijdje geleden deden we al een oproep voor nieuwe problemen voor onze Berthold geeft antwoord filmpjes. Maar we hebben nog een belangrijke vraag aan jou, omdenker out there. We hebben in het nieuwe jaar namelijk wilde plannen wat betreft bewegend beeld. We willen allerlei verschillende soorten filmpjes gaan maken. Maar waarover? Dat kunnen we natuurlijk zelf bedenken, maar wie zegt dat jij daar vervolgens op zit te wachten? Dus de vraag is: wat wil jij horen?

We zijn vooral op zoek naar onderwerpen waarvan jij benieuwd bent naar hoe Berthold daar over denkt. Het hoeven dus geen concrete vragen of echte problemen te zijn, maar het mag een stuk algemener. Denk aan onderwerpen uit de actualiteit zoals de zwartepietendiscussie, maar het kan ook algemener zijn zoals opvoeding of ondernemen.

Over de onderwerpen die jij aandraagt, willen wij vervolgens een filmpje maken waarin Berthold zijn kijk op die zaken met je deelt. U vraagt, wij draaien. Zeg maar. Dus, wat wil jij horen? Laat het weten!

25 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
22-12-2016

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
R
Rik
27-12-2016
Ik ben heel verlegen bij het versieren van vrouwen. Hoe kan ik dat omdenken?
H
Henk Woering
27-12-2016
Weekend. Op vrijdagmiddag word met telkens weer de vraag gesteld of ik nog wat leuks ga doen dit weekend? Vaak heb ik niets op de planning maar voel mij daarover zowat schuldig. Weekend is toch om " uit te rusten " . Zelfs reclames spelen erop in ( Skoda ). Hoe denkt Berthold hierover ?
M
Minona Smit
27-12-2016
Berthold, wat voor een filmpje maak jij over zwerfvuil?
S
Suzanne
27-12-2016
Ik wil de collega.s graag bewust maken van kwalitatief goed werk afleveren met betrekking tot processen verbaal, dossiers. Kwaliteit en doorlooptijd
W
Wilma van Hoeven
27-12-2016
Kijk eens, of beter: opzoeken! Als dat geen omdenken is: OlafRobbertseProductuons, bij Buiten in de kuil, in Lage Vuursche: geen witte Kerst? Dan maak je die toch zelf!
N
Neguinha Arquino
27-12-2016
&& een ander ding zelfacceptatie en van jezelf houden. Hoe gaat Berthold ermee om. We willen allemaal acceptatie van de mensen van wie we houden, maar vaak krijgen we dat niet. Maar toch moeten we zelfverzekerd door het leven gaan
E
Ellis
27-12-2016
Over alle ontwikkelingen in de ouderenzorg. Alle wetten, regels etc. Draagt dit bij aan de liefde en zorgzaamheid die de ouderen verdienen?
N
Neguinha Arquino
27-12-2016
Ik ben wel benieuwd hoe Berthold denkt over bepaalde cultuurverschillen. Nederlandse Ghaneze sturen geld op naar hun familie in Ghana, maar ze weten dat het geld niet altijd goed wordt gebruikt. Maar iedereen heeft een andere taal van liefde. Nederlanders vinden cadeaus goed, maar in 3e wereldlanden zijn ze blij met geld en geen cadeaus.
G
Gerdien
27-12-2016
Dat we zo ontevreden zijn, zo veel kritiek hebben, zo zeuren over alles, is niet omdat we het zo slecht hebben, maar omdat we het zo goed hebben. Beseft iemand dit?
G
Gerdien
27-12-2016
Dat er zoveel onvrede is, zoveel kritiek, en zoveel negativiteit, is niet omdat we het zo slecht hebben, maar omdat we het zo goed hebben.