Boek ons

Prikje

10-08-2014

Soms is er helemaal geen probleem als je er maar geen aandacht aan besteedt. Deze geweldige arts weet dat maar al te goed.

Bron: HLN.be

16 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
10-08-2014

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
A
Anoniem
13-05-2017
Dit filmpje blijf ik maar afspelen, zo lief en leuk
A
Anoniem
13-05-2017
Dit filmpje blijf ik maar afspelen, zo lief en leuk!
O
Oerang Belanda
29-10-2014
Ik vind het meer dan geweldig. Hij geeft het kind echt het idee dat het helemaal niet erg is om een prik je te krijgen. Had ik maar mijn injecties gekregen op deze manier toen ik klein was. Ik vond die mannen en vrouwen in witte maar wat eng.

Voor mijn vaccincaties die ik nodig had voor mijn aziereis had ik ook een arts die juist door met mij te blijven communiceren geen aandacht gaf aan de prik. Vaccinaties zijn hele gemene prikjes en die moeten zo snel mogelijk gegeven worden. Ze bleef maar praten tegen en en voordat ik het wist had al mijn prikken, een stuk of 8 gehad.

Dus ik vind het geweldig hoe deze arts het doet.
B
Bangvoornaalden
10-09-2014
Op die manier met injectienaalden omgaan vind ik niet verantwoord, het afleiden uiteraard wel. En dat met die tissues is een briljante afleiding evenals het opplakken van de pleister.
A
Anoniem
03-09-2014
Wil je alsjeblieft stoppen met het versprijden van leugens? Door mensen als zoals jij gaan kleine kinderen dood. Er is geen wetenschappelijke basis voor vaccinatieparanoia. Neem de tijd om het écht te onderzoeken, en kijk dan ook naar de gevolgen van het stoppen met vaccinatie. Zelfs als er relevante hoeveelheden vergif in vaccinaties zouden zitten (wat niet het geval is) zou het nog steeds de moeite waard zijn omdat ze beschermen tegen ziektes. Ziektes die door mensen zoals jij in Amerika opnieuw opkomen - iets wat in Nederland nooit mag gebeuren.
O
Omdenken
12-08-2014
Haha! Klopt. Maar we hebben het toch maar aangepast. :)
C
Caro
12-08-2014
Helemaal geen vaccinaties meer, dat is pas omdenken......
D
Doors
12-08-2014
Inderdaad goed om eens kritisch naar het inentbeleid van het RIVM te kijken. Iedereen met gezond verstand voelt op zijn klompen aan dat die folders pure propaganda zijn. Maar.......
Hoe breng je deze boodschap? En hoe krijgt de doorsnee Nederlander eerlijke informatie? Ik heb me suf gezocht. Je wil zéker weten dat het safe is om niet in te enten. Welke risico' s je loopt en of je daar dan willens en wetens voor wil kiezen. Bij het antroposofisch consultatiebureau in Eindhoven hebben we SUPER voorlichting gekregen. Dus je hebt gelijk SLIM, maar je kunt niet zo kort door de bocht...
A
Anoniem
12-08-2014
Wauw , deden ze allemaal maar zo met afleiding ,hij maakt er een mooi spel van...en sorry maar wat betreft het prikken doet hij het weinig verkeerd hoe langer de naald hoe meer schade en kinderen hebben minder vloeistof dan een volwassen nodig dus dat van te veel vloeistof is onzin. En egoïsme is niet inenten want zo ontstaan er meer kinder ziektes
A
Anoniem 666
11-08-2014
Slim volgend mij is vorig jaar gebleken dat die vaccinaties nodig zijn.