Boek ons

Koffiemonsters

06-04-2017

Koffievlekken zijn vervelend, maar Stefan Kuhnigk krijgt er geen genoeg van. Hij maakt er de leukste koffiemonsters van, die hij vervolgens weer verkoopt op zijn website. Slimme zet, Stefan!

Stefan: "Sinds ik op een koude winterdag in 2011 koffie morste op een vel papier, probeer ik elke dag nieuwe monsters te maken. Ze zijn lief, vriendelijk of kwaadaardig en inmiddels zijn er meer dan vijfhonderd. Na 4 tot 6 uur drogen kan ik er op tekenen en kijk ik wat ik allemaal in de vlek kan zien. En dan opeens duikt er een monstertje op!’’

Op de foto's hierboven hebben we de leukste koffiemonsters voor je op een rijtje gezet.

Omkeren en etaleren

Kijk dus de volgende keer dat je de koffie omstoot eens anders naar die vlek. En als het kopje kapot valt, dan maak je toch gewoon een kunstwerk van de scherven.

Bron en foto's: Stefan Kuhnigk
3 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Guido Hoogeboom
06-04-2017

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
M
Monique
20-04-2017
Nu nog op een koffiemok!
I
Ine
14-04-2017
Heb je een lelijke vlek in een boek maak er dan zelf een vlekkenmonstertje van. Ben je niet zo creatief zet er dan een grote cirkel om, teken buiten de cirkel een pijltje en zet erbij: dit is een vlek. Een datum erbij mag ook. Je kunt er ook nog de initialen van de vlekkenveroorzaker bij zetten. Je zult zien dat de vlek niet meer zo erg is. Tenminste ... dat vind ik ;)
I
Nelleke Poorthuis
18-04-2017
Leuke omdenker voor de minder creatieve mensen onder ons!