zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Gezocht: deelnemers voor onze podcast

20-08-2018

De laatste tijd zijn wij bij Omdenken nogal verslingerd geraakt aan podcasts. Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord, want ze zijn enorm in opkomst. In eerste instantie vooral in de VS, maar ook in Nederland vallen steeds meer mensen voor de charme van audio, een stem in je oren waar je steeds meer vertrouwd mee raakt en de tijd om echt de diepte in te gaan. Daarom zijn wij ook een podcast gaan maken! Voor het tweede seizoen zoeken we nog mensen met problemen die hierover met Berthold in gesprek willen.

Oproep Podcast

Wat is een podcast?

Een podcast is niets meer dan iets met alleen geluid dat je kunt beluisteren op een moment dat het jou uitkomt. Netflix, maar dan voor audio zeg maar. Het woord is een mix van het Engelse woord voor uitzenden, broadcasten, en de iPod van Apple die het ooit als eerste mogelijk maakte om geluidsbestanden overal mee naar toe te nemen. Maar de naam podcast zegt niets over de inhoud.

Wat zijn jullie van plan dan?

Wij maken dus een podcast maken waarin mensen die met een probleem worstelen met Berthold in gesprek gaan om te kijken of ze dit probleem samen om kunnen denken. Als een soort sessie met een coach helpt Berthold je om anders naar je probleem te kijken én er op een andere manier mee om gaan. Zo geven we luisteraars een kijkje in de keuken van het omdenken. Hoe werkt dat nou ècht, een probleem omdenken? Een voorbeeld van zo'n podcast is Where Should We Begin? van relatietherapeut Esther Perel. En luister hier naar ons eerste seizoen. Dat is zo'n succes, dat we nu alweer beginnen met de opnames voor het tweede seizoen.

Meld je aan

Lijkt je dat wel wat? Meld je dan hier aan als deelnemer. De opnames vinden plaats in Utrecht op zaterdag 29 september en zaterdag 6 oktober en duren ongeveer een uur. Deelname is uiteraard gratis. We hebben geen idee hoeveel mensen zich in zullen schrijven, dus we kunnen je helaas niets beloven. Maar vul dit formulier in en je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

Nelleke Poorthuis
20-08-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Meld je nu aan voor onze podcast!

Aanmelden