Boek ons

Een speciale dans

05-12-2017 2 minuten leestijd

Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daarmee zou kunnen.
En soms zorgt omdenken voor het ontstaan van een prachtig en gedenkwaardig idee. 

Het omdenken in deze situatie zorgde voor een glimlach bij dit bruidspaar uit Ohio. Ze waren namelijk op weg naar hun receptie, maar zagen ‘een beer op de weg’. Alleen in dit geval was de beer een auto. Meerdere auto’s eigenlijk. Ze stonden namelijk in de file.

Dansen op een bijzondere locatie

File is nooit leuk, maar zeker niet als je op tijd moet zijn voor een afspraak. Of in dit geval je eigen huwelijksreceptie. En de daar bijhorende officiële eerste dans. 

Toch kon de file het humeur van dit bruidspaar niet verpesten. 

Want waarom zou je eigenlijk helemaal naar een bepaalde locatie moeten gaan om daar je eerste dans te doen? Het bruidspaar besloot dan ook om tijdens de file uit te stappen en hadden zo toch nog hun eerste dans. Midden op de snelweg.

En maak je geen zorgen, uiteindelijk kwamen ze bij de receptie aan, waar ze ontvangen werden door een enthousiaste familie. En gelukkig konden die ook meegenieten van de eerste dans: er was namelijk iemand die het filmde.

Meer lezen?

Op onze website lees je nog meer artikelen over omdenken. Ook eentje over een ander bruidspaar met fileproblemen. 

Bedankt voor de tip Peter!

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Anne Diederik
05-12-2017

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Passend onderwijs is voor mij op dinsdag en donderdag van 13 tot 14 uur.