Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

#Assholeparents

01-05-2018

Kinderen zijn heel leuk, maar toch zal het opvoeden van je koters niet altijd even gemakkelijk gaan. Zo kom je gegarandeerd in situaties terecht waarbij je je kind wel achter het behang kan plakken. Dat hoort er nou eenmaal bij. Af en toe moet je je er gewoon bij neerleggen dat kinderen lastig kunnen zijn. Maar andersom, vanuit het perspectief van kinderen, ben jij als ouder soms ook heel lastig.

Het is ook allemaal niet eerlijk

Want zeg nou zelf, hoe vervelend is het als je als kind graag geitenpoep wilt eten, maar het van papa en mama niet mag? Of dat je ouders je meenemen om president Obama te ontmoeten. Of je mama op moederdag een cadeautje krijgt en jij niet. Dat is natuurlijk heel oneerlijk! Geen wonder dat je dan af en toe laat blijken dat je het niet met je ouders eens bent. 

De ouders van deze kinderen hebben zich er dan ook bij neergelegd dat ze af en toe lastig zijn voor hun eigen kinderen. Onder de hashtag #assholeparents delen ze foto's van hun kinderen die niet tevreden zijn over de situatie. Er is zelfs een Instagram account speciaal voor dit soort foto's. Ouders laten elkaar op deze manier ook zien dat ze niet de enige zijn.

Ben jij ook een asshole parent? Waarom is jouw kind boos op je? Stuur ons vooral een foto!

Bron foto's: Bored Panda

Anne Diederik
01-05-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden ontstaan juist als we bereid zijn om tegen de stroom in te gaan.