Boek ons

#Assholeparents

19-12-2017

Kinderen zijn heel leuk, maar toch zal het opvoeden van je koters niet altijd even gemakkelijk gaan. Zo kom je gegarandeerd in situaties terecht waarbij je je kind wel achter het behang kan plakken. Dat hoort er nou eenmaal bij. Soms moet je je er gewoon bij neerleggen dat kinderen lastig kunnen zijn. Maar andersom, vanuit het perspectief van kinderen, ben jij als ouder soms ook heel lastig.

Het is ook allemaal niet eerlijk

Want zeg nou zelf, hoe vervelend is het als je als kind in een grote mensen auto wilt rijden, maar het van papa en mama niet mag? Of dat je met Halloween heel veel snoepjes verzameld heb, maar ze niet allemaal op dezelfde dag mag opeten? Of je mama op moederdag een cadeautje krijgt en jij niet. Dat is natuurlijk heel oneerlijk! Geen wonder dat je dan af en toe laat blijken dat je het niet met je ouders eens bent. 

De ouders van deze kinderen hebben zich er dan ook bij neergelegd dat ze af en toe lastig zijn voor hun eigen kinderen. Onder de hashtag #assholeparents delen ze foto's van hun kinderen die niet tevreden zijn over de situatie. Er is zelfs een Instagram account speciaal voor dit soort foto's. Ouders laten elkaar op deze manier ook zien dat ze niet de enige zijn.

Ben jij ook een asshole parent? Waarom is jouw kind boos op je? Stuur ons vooral een foto!

Bron: Bored Panda

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Anne Diederik
19-12-2017

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Telt van de bank afkomen ook als uit je comfortzone gaan?