zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Alledaags Omdenken: speelgoed

25-12-2013

Omdenken kan vaak groots en meeslepend zijn: er worden complete bedrijven veranderd, er worden prachtige ideeën bedacht, levens veranderen.

Alledaags omdenken-01Maar het meeste omdenken gebeurt in het klein, in ons eigen leven, tussendoor. De kleine alledaagse problemen kunnen soms heel gemakkelijk worden omgedacht door nét even anders naar het probleem te kijken, of door nét even anders in de situatie te gaan staan. Omdenkers sturen ons vaak hun omdenksels uit het leven van alledag, die weliswaar klein lijken, maar een grote impact hebben gehad op problemen waar ze voorheen mee worstelden. Heb jij ook zon mooi voorbeeld van alledaags omdenken? Deel hem met ons!

Hieronder een mooi voorbeeld van alledaags omdenken van Hetty:

De winkels zijn gevuld met allerlei moois en vooral het speelgoed is zo leuk vooral voor kleine kinderen. Maar helaas moet ik mijn kind vaak huilend weer mee de winkel uit nemen. Vorige week heb ik het eens anders gedaan. Ik ben even met mijn zoontje mee gaan kijken en spelen en heb toen gezegd dat we het speelgoed laten staan om de volgende keer weer mee te kunnen spelen. We hebben het speelgoed vervolgens uitgezwaaid en lachend zijn we de winkel uit gegaan.

Reageer of deel hieronder ook een verhaal!

Anne Diederik
25-12-2013
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden