Gratis verzending boven de € 25,-
consument
Vanaf 2 augustus heeft het hele team even vakantie. Was hoognodig. Bestel je daarna, dan versturen we jouw bestelling op 12 augustus. Fijne zomer!

Zoals verwacht loopt alles anders

Het langverwachte boek over hoe omdenken werkt. De ultieme handleiding voor het aanpakken van problemen. Met gratis Omdenken-matrix-card!

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 6-11-2018
ISBN-13: 9789400510548
Aantal pagina’s: 164
E-book en audioboek beschikbaar via de bekende kanalen

Zoals verwacht loopt alles anders

€ 22,50

Het langverwachte boek over hoe omdenken werkt. De ultieme handleiding voor het aanpakken van problemen. Met gratis Omdenken-matrix-card!

Omdenken klinkt leuk. Maar hoe dan?

Problemen lijken vervelende dingen. Daar wil je van af. Je wilt ze oplossen. Werkt dat? Soms wel. Maar vaak ook niet. Voor je het weet maak je als overwerkte baas, goedbedoelende moeder of gestreste kip- zonder-kop het probleem alleen maar groter. Da’s niet alleen frustrerend, het is zelfs een gemiste kans: elk probleem is een verborgen krachtbron. Een bron van informatie.

Dit boek biedt een instrument om met elk probleem - van de dagelijkse ergernissen tot de grote tragedies van het leven - om te gaan. Het is een handleiding waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.

Het is daarmee het missende puzzelstukje in alle boeken over Omdenken van Berthold Gunster.

Klik hier voor een leesfragment. Wil je het stroomschema printen? Dat kan hier. Weten wat anderen er van vonden? Klik hier en hier voor recensies. Onze nieuwste theatervoorstelling is gebaseerd op dit boek.

***

Reacties van lezers:

Door de luchtige en tegelijkertijd indringende wijze waarop Gunster zijn model beschrijft en met voorbeelden omlijst, komt de boodschap van Gunster helder over het voetlicht. Dat wil niet zeggen dat het de lezer altijd gemakkelijk afgaat. Lezen van Zoals verwacht loopt alles anders is ook in de spiegel kijken en diep van binnen realiseren dat het ook anders kan zijn.

Het leuke aan Zoals verwacht loopt alles anders is dat elk hoofdstuk eindigt met een quote. Het verschil met de wijsheden van Gunster is dat je het gevoel hebt dat je er ook echt wat aan hebt. Het zijn geen wollige, onvervulbare, vage levenswijsheden die letterlijk te mooi klinken om waar te zijn. Nee, in Zoals verwacht loopt alles anders kan je daadwerkelijk wat met de wijsheden. Het is namelijk niet te hoog gegrepen.

Gewoon grandioos; waar hij op inzoomt en hóe hij het brengt. Je blijft lezen, door de aantrekkelijke stijl, maar zeker ook door wat hij te vertellen heeft. Je steekt er namelijk best wat van op.

op zoek naar het e-book?