consument

Webinar

75 min
tot 5.000 deelnemers

Omdenken Webinar

Ben jij op zoek naar een iets interactiefs, grappigs en origineels voor jouw organisatie? Boek dan Zoals verwacht loopt alles anders, een webinar van Omdenken.

Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in 75 minuten. Altijd live. Helemaal online. En toch leerzaam èn leuk. Pas op: smaakt naar meer!

This webinar is also available in English. Click here for more info.

Inhoud

In 75 minuten krijg je via een webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Deelnemers wordt gevraagd echt mee te doen en denken, het webinar is altijd live en is een actieve sessie. Een fijne kennismaking met ons gedachtegoed waarbij wordt gelachen en geleerd.

Praktische zaken

Het webinar wordt uitgevoerd door één van onze weergaloze trainers samen met één van onze moderatoren. Alle technische faciliteiten worden door Omdenken geregeld. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat alle deelnemers een smartphone, tablet, laptop of computer met een stabiele internetverbinding zonder restricties of een firewall tot hun beschikking hebben. We maken gebruik van de tool WebinarJam. In het live webinar is plaats voor maximaal 5.000 deelnemers. Ook kan het webinar na afloop nog een week lang teruggekeken worden. Het interactieve valt dan natuurlijk weg, dus er live bij zijn in het leukst.

Lijkt dit je wel wat? Of heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op via info@omdenken.nl of vul ons contactformulier in en we bellen of mailen je terug. Tot snel online!