Zoals verwacht loopt alles anders - een Omdenken webinar

Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in een webinar van 90 minuten. Helemaal online. En toch leerzaam èn leuk. Voor iedereen. Met of zonder kinderen, met of zonder baan, met of zonder problemen. Als je maar nieuwsgierig bent naar wat Omdenken is en hoe het werkt. Pas op: smaakt naar meer!

houd me op de hoogte

Gemiste kans

Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Zoals verwacht loopt alles anders

Zeker in deze tijd waarin de problemen ons links en rechts om de oren vliegen: stress op het werk, met elkaar als gezin of juist als single in een lockdown zitten, plannen die al een jaar niet doorgaan. Van grote thema's tot het dagelijkse gedoe. Zoals verwacht liep de laatste tijd alles, maar dan ook echt alles, anders...

In 90 minuten kom je via dit webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Er wordt je gevraagd om echt mee te doen en te denken, het is een actieve sessie.

Op dit moment staan er nog geen nieuwe webinars gepland, maar schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Praktische zaken

 • Wanneer?

  Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum voor dit webinar. Het is volledig online te volgen dus je hoeft de deur niet uit; kijken in je huispak en flamingo-pantoffels is geen enkel probleem.

 • Waar?

  Je ontvangt een dag van tevoren de link naar de online omgeving. Vanaf 20:05 uur kun je daar inloggen door het invoeren van je naam en e-mailadres. We starten stipt om 20:15 uur.

 • Hoe werkt het?

  Je bent zelf niet in beeld, dus het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding. Het belangrijkste is dat je een browser gebruikt die geüpdatet is naar de laatste versie. We adviseren Google Chrome. Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat in tekst te reageren op wat je ziet en hoort. Maar wij zien en horen jou dus niet.

 • Wat als er iets mis gaat?

  We doen er aan onze kant uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alles technisch vlekkeloos verloopt. Maar zoals verwacht loopt alles anders, dus er zullen zich altijd problemen voordoen. Dat is helemaal niet erg. In de online omgeving vind je een knop ‘Opnieuw aansluiten’. Als de verbinding niet goed is, kun je daar op klikken en maak je opnieuw verbinding. Loopt het nou echt helemaal in de soep, geen paniek. Voor alle deelnemers geldt dat het hele webinar na afloop nog 1 week terug te kijken is. In alle rust. Zonder stress. Met een pauzeknop.

 • Kan ik ook op een ander moment kijken?

  Live meedoen is absoluut het leukst. Maar het kan wel. Na afloop van het webinar sturen we iedereen die een kaartje gekocht heeft, een link naar de opname. Die kun je dan nog een week lang bekijken.

 • Wat is het verschil met jullie webinar Stop met opvoeden?

  Ons webinar 'Stop met opvoeden' staat - zoals de titel al doet vermoeden - helemaal in het teken van omdenken in de opvoeding. Dit webinar is echt voor iedereen, met of zonder kinderen, met of zonder baan, met of zonder problemen. Als je maar nieuwsgierig bent naar wat Omdenken is en hoe het werkt. Heb je 'Stop met opvoeden' al gezien, dan zul je zeker onderdelen, voorbeelden of verhalen herkennen. Als je dat storend vindt, raden we je af om ook dit webinar te volgen.

Dat wil ik dus echt niet missen!

houd me op de hoogte