Zoals verwacht loopt alles anders - een Omdenken webinar

Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in een webinar van 90 minuten, volledig in kerstsfeer! 🎄 Helemaal online. En toch leerzaam èn leuk. Voor iedereen. Met of zonder kinderen, met of zonder baan, met of zonder problemen. Als je maar nieuwsgierig bent naar wat Omdenken is en hoe het werkt. Pas op: Berthold trekt een kersttrui aan en moderator Rens is fan van kerstmuziek...

koop hier je kaartje

Gemiste kans

Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Zoals verwacht loopt alles anders

Zitten we weer hoor. Gezellig met z'n allen in een gedeeltelijke lockdown. Of het nou een intelligente of een avondlockdown is: zoals verwacht liep het weer eens allemaal anders. Daarom leek het ons een goed idee om een online feestje te organiseren. Ons vertrouwde webinar maar dan in een feestelijk kerstjasje gestoken.

In 90 minuten kom je via dit webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met die problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Er wordt je gevraagd om echt mee te doen en te denken, het is een actieve sessie.

Koop nu hier voor 25 euro een kaartje voor het webinar. Doe dat vlug, want het aantal plaatsen is beperkt. ​​​​​​​Dus trek je meest hysterische kersttrui aan (wees gerust, we zien 'm niet hoor!), schenk een gluhwein of warme chocolademelk in en grijp iemand uit je huishouden bij de lurven voor een online wervelwind vol theorie, voorbeelden en verhalen.

Praktische zaken

 • Wanneer?

  Het webinar vindt plaats op donderdag 16 december van 20:15 tot 21:45 uur. Het is volledig online te volgen dus je hoeft de deur niet uit; kijken in je foute kersttrui en flamingo-pantoffels is geen enkel probleem.

 • Waar?

  Zodra je een kaartje hebt gekocht, ontvang je de link naar online omgeving. Op de ochtend van het webinar zullen we je een herinneringen mailen. Vanaf 20:05 uur kun je daar inloggen door het invoeren van je naam en e-mailadres. We starten stipt om 20:15 uur.

 • Hoe werkt het?

  Je bent zelf niet in beeld, dus het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding. Het belangrijkste is dat je een browser gebruikt die geüpdatet is naar de laatste versie. We adviseren Google Chrome. Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat in tekst te reageren op wat je ziet en hoort. Maar wij zien en horen jou dus niet.

 • Wat als er iets mis gaat?

  We doen er aan onze kant uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alles technisch vlekkeloos verloopt. Maar zoals verwacht loopt alles anders, dus er zullen zich altijd problemen voordoen. Dat is helemaal niet erg. In de online omgeving vind je een knop ‘Opnieuw aansluiten’. Als de verbinding niet goed is, kun je daar op klikken en maak je opnieuw verbinding. Loopt het nou echt helemaal in de soep, geen paniek. Voor alle deelnemers geldt dat het hele webinar na afloop nog 1 week terug te kijken is. In alle rust. Zonder stress. Met een pauzeknop.

 • Kan ik ook op een ander moment kijken?

  Live meedoen is absoluut het leukst. Maar het kan wel. Na afloop van het webinar sturen we iedereen die een kaartje gekocht heeft, een link naar de opname. Die kun je dan nog een week lang bekijken.

 • Wat is het verschil met jullie webinar Stop met opvoeden?

  Ons webinar 'Stop met opvoeden' staat - zoals de titel al doet vermoeden - helemaal in het teken van omdenken in de opvoeding. Dit webinar is echt voor iedereen, met of zonder kinderen, met of zonder baan, met of zonder problemen. Als je maar nieuwsgierig bent naar wat Omdenken is en hoe het werkt. Heb je 'Stop met opvoeden' al gezien, dan zul je zeker onderdelen, voorbeelden of verhalen herkennen. Als je dat storend vindt, raden we je af om ook dit webinar te volgen.

 • Hoe verschilt deze kersteditie van het gewone webinar 'Zoals verwacht loopt alles anders?'

  De inhoud is ongeveer hetzelfde, maar we hijsen Berthold en Rens in een gezellige kersttrui en we voegen er een knus kerstsfeertje aan toe, compleet met kerstliedjes uiteraard.

Dat wil ik dus echt niet missen!

koop een kaartje