Omdenkworkshop over communicatie

Interactieve mix over omdenken in communicatie. Een kijkje in de spiegel. Succes verzekerd.

2,5 uur
15 tot 1.000 personen
Als je een ezel vooruit wilt laten lopen, moet je hem aan zijn staart trekken.
Jeffrey Wijnberg

Lastig gedrag

De Omdenkworkshop over communicatie is het verlengde programma van de Omdenkshow over communicatie.

Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant, of betweterige collega? Gaat dat gedoe met klagende medewerkers, lamlendige leerlingen of afstandelijke collega’s dan nooit over? Over deze vragen gaat deze Omdenkworkshop.

Het programma laat op humoristische wijze zien dat je lastige mensen radicaal anders kunt benaderen. Stop ze te veranderen! Het zal je niet lukken. Ze zijn wie ze zijn. Doe er je juist je voordeel mee. Als je ze anders benadert, zijn ze juist je goudmijn.

Alle inhoudelijke theatrale en cabareteske onderdelen van de show komen terug in de langere versie, de workshop. Je gaat zien wat het effect is van bepaald gedrag op de ander, en hoe je andermans gedrag kunt beïnvloeden door zelf te veranderen. Er wordt ingegaan op menselijk gedrag in werk- en privésituaties. Door de tools die in de workshop worden aangereikt, gaan de deelnemers inzien hoe hun eigen gedrag en houding dat van de ander beïnvloedt.

Zie je hieronder geen video? Klik dan hier om hem op YouTube te bekijken.

Omdenkworkshop over communicatie

Deze Omdenkworkshop over communicatie is een inspirerende mix van theater, cabaret, voordracht en zelf oefenen.

Het programma is geschikt voor elke organisatie die haar medewerkers in contact wil brengen en wil laten oefenen met het concept van het ‘omdenken’. De workshop leidt tot een houding waarbij de deelnemers na afloop tegenslagen en bedreigingen in principe als een nieuwe mogelijkheid zullen waarnemen. Een bemoeizuchtige collega wordt dan ineens een kans. En een lastige klant een uitdaging.

De Omdenkworkshop over communicatie is uitermate geschikt in cultuurveranderingstrajecten of als de deelnemers met veel verschillende mensen en situaties moeten (kunnen) omgaan.

Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld en op zo’n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep geschikt zijn.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@omdenken.nl of +31(0)30-2334062.

Dit vind je misschien ook interessant