Omdenkshow

Theatraal programma over omdenken en verandering. Beer op de weg? Give him a hug!

75 minuten
15 tot 2.500 personen
The hardest thing to see is what is in front of your eyes.
Goethe

Problemen

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Wat is onze valkuil? Dat we deze nieuwe problemen met een oude manier van denken proberen op te lossen. Meestal wordt het er daardoor alleen maar erger op. ‘Opa Piet denken’ of ‘vastdenken’ noemen wij dat; een ‘oplossing’ die van een probleem een ramp maakt.

Omdenken is de tegenhanger van Opa Piet denken. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken.

De Omdenkshow is kort, krachtig, intelligent én hilarisch.

De begrippen ‘Opa Piet’ en ‘omdenken’ zullen na afloop door de organisatie blijven rondzingen.

Nog nooit was leren zo leuk.

Zie je hieronder geen video? Klik dan hier om hem op YouTube te bekijken.

De Omdenkshow is ook in het Engels te boeken!

Omdenkshow

De Omdenkshow is een 75 minuten durend interactief, inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier het verschil tussen deze manieren van kijken en denken duidelijk maakt en onweerlegbaar de voordelen laat zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. Het is na bijna 15 jaar en ruim 500.000 getrainde deelnemers de absolute nummer 1 in trainingsland.

Het programma is geschikt voor elke organisatie die wil dat haar mensen op een (meer) pro-actieve manier tegen zichzelf, elkaar en de organisatie aan (gaan) kijken.

De Omdenkshow kan ingezet worden als start of versneller van een cultuur- of veranderingstraject, als (feestelijke) afronding of als op zichzelf staand programma. De show is daarnaast uitermate geschikt als start, onderbreking of slot van een symposium of conferentie. Deelnemers zullen na afloop spreken over ‘voor’ en ‘na’ het programma.

Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld en op zo’n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep geschikt zijn.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@omdenken.nl of +31(0)30-2334062.

Dit vind je misschien ook interessant