Omdenken Webinar

Ben jij op zoek naar een iets interactiefs, grappigs en origineels voor jouw organisatie? Boek dan Zoals verwacht loopt alles anders, een webinar van Omdenken.

Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in 75 minuten. Helemaal online. Helemaal volgens de adviezen van de overheid. En toch leerzaam èn leuk. Pas op: smaakt naar meer!

Op zoek naar ons webinar 'Stop met opvoeden!' over omdenken in de opvoeding? Scroll door naar onderen voor meer informatie over dat webinar.

75 minuten
maximaal 5.000 personen

Inhoud

In 75 minuten krijg je via een webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Deelnemers wordt gevraagd echt mee te doen en denken, het is een actieve sessie. Een fijne kennismaking met ons gedachtegoed en wie weet een voorproefje voor een live sessie als dat weer mogelijk is.

Praktische zaken

Het webinar wordt uitgevoerd door één van onze weergaloze trainers samen met één van onze moderatoren. Alle technische faciliteiten worden door Omdenken geregeld. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat alle deelnemers een smartphone, tablet, laptop of computer met een stabiele internetverbinding zonder restricties of een firewall tot hun beschikking hebben. We maken gebruik van de tool WebinarJam. In het live webinar is plaats voor maximaal 5.000 deelnemers. Ook kan het webinar na afloop nog een week lang teruggekeken worden. Het interactieve valt dan natuurlijk weg, dus er live bij zijn in het leukst.

Lijkt dit je wel wat? Of heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op via info@omdenken.nl of vul ons contactformulier in en we bellen of mailen je terug. Tot snel online!

Let op: dit is een zakelijk webinar voor organisaties en bedrijven, je kunt je niet individueel inschrijven. Dat kan wel hier.

Ook mogelijk: webinar Stop met opvoeden!

Werk je met kinderen? Dan herken je dit vast. Ze zijn een bron van irritatie, frustratie en soms wanhoop. Tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van intens plezier, avontuur en vooral liefde.

Hoe houd je je als ouder of opvoeder staande in de explosieve wereld van de opvoeding? Hoe buig je het lastige gedrag van kinderen om naar een nieuwe mogelijkheid? Hoe stop je met het onhaalbare, doodvermoeiende streven de perfecte ouder of opvoeder te moeten zijn?

Ook over dit thema hebben wij een inspirerend, theatraal en vooral leerzaam webinar ontwikkeld. Samen met Berthold Gunster duik je twee uur in de wereld van het omdenken. Ontdek stap voor stap hoe je een relaxtere en vooral leukere ouder of opvoeder kunt worden.

Lijkt dit je wel wat voor jouw organisatie? Of heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op via info@omdenken.nl of vul ons contactformulier in en we bellen of mailen je terug. Tot snel online!