Omdenken Webinar

Ben jij op zoek naar een iets interactiefs, grappigs en origineels voor jouw organisatie? Boek dan Zoals verwacht loopt alles anders, een webinar van Omdenken.

Een flitsende en interactieve kennismaking met het omdenken in 75 minuten. Helemaal online. Helemaal volgens de adviezen van de overheid. En toch leerzaam èn leuk. Pas op: smaakt naar meer!

Ben je echter op zoek naar ons webinar 'Stop met opvoeden!'? Die ene, waar je zelf een kaartje voor kunt kopen? Dan moet je hier zijn.

75 minuten
Maximaal 5.000 personen

Zoals verwacht loopt alles anders

Qua live sessies is het momenteel een rare tijd. Normaal gesproken reizen we het hele land door om onder andere met een Omdenkshow organisaties en bedrijven meer te vertellen over ons gedachtegoed. Maar dat zit er even niet meer in. Zoals verwacht loopt alles anders.

Gelukkig gaat Omdenken online blijmoedig voorwaarts. Practice what you preach. Wat kan er op dit moment allemaal wel? Een webinar! Wij maken we er met jouw organisatie een virtueel, interactief feestje van.

Gemiste kans

Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Inhoud

In 75 minuten krijg je via een webinar alles te weten over hoe je op verschillende manieren met problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt maar zo verdraaid lastig is. Deelnemers wordt gevraagd echt mee te doen en denken, het is een actieve sessie. Een fijne kennismaking met ons gedachtegoed en wie weet een voorproefje voor een live sessie als dat weer mogelijk is.

Praktische zaken

Het webinar wordt uitgevoerd door Berthold Gunster, Pepijn Lagerwey of Chris King Perryman samen met één van onze moderatoren. Alle technische faciliteiten worden door Omdenken geregeld. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat alle deelnemers een smartphone, tablet, laptop of computer met een stabiele internetverbinding zonder restricties of een firewall tot hun beschikking hebben. We maken gebruik van de tool WebinarJam. In het live webinar is plaats voor maximaal 5.000 deelnemers. Ook kan het webinar na afloop nog een week lang teruggekeken worden. Het interactieve valt dan natuurlijk weg, dus er live bij zijn in het leukst.

Lijkt dit je wel wat? Of heb je nog vragen? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op via info@omdenken.nl of vul ons contactformulier in en we bellen of mailen je terug. Tot snel online!

Let op: dit is een zakelijk webinar voor organisaties en bedrijven, je kunt je niet individueel inschrijven.

“Geweldig”

Ik vond het top! Goede snelheid, leuke afwisseling qua content met filmpjes, quiz en theorie – praktijk en goede balans in interactiviteit. Geen tips, ik vind jullie geweldig!

Dit vind je misschien ook interessant