Omdenkclinic

Flitsende en interactieve inwijding in het omdenken in 40 minuten. Pas op. Smaakt naar meer.

40 minuten
15 tot 2.500 personen
Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different outcome.
Albert Einstein

Ja-en

Wat is het verschil tussen ja-maar-denken en ja-en-denken, het verschil tussen het denken in termen van bedreigingen of kansen? Daar zouden we een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. We gaan er echter vanuit dat in de meeste organisaties de bereidheid om op een ja-en-manier te denken (meer dan) aanwezig is. Alleen: er is nog wel een verschil tussen kennen en kunnen. Over dit kunnen gaat de Omdenkclinic.

Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat ja-en denken en omdenken nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. In deze clinic laten we zien hoe deze nieuwe manier van denken werkt en hoe je ermee kunt gaan oefenen.

Zie je hieronder geen video? Klik dan hier om hem op YouTube te bekijken.

De Omdenkclinic is ook in het Engels te boeken!

Omdenkclinic

Het programma wordt uitgevoerd in theateropstelling en bestaat voor een groot deel uit het zelf oefenen met casussen. De Omdenkclinic kent daarom vanaf het begin een hoge mate van interactie. De Omdenkclinic is uitermate geschikt als break tijdens een training of conferentie.

Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld en op zo’n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep geschikt zijn.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@omdenken.nl of +31(0)30-2334062.

Dit vind je misschien ook interessant