Masterclass Omdenken

Vijf-sterren-programma vol inspiratie, inzichten en praktische handvatten van de grondlegger van het Omdenken zelf, Berthold Gunster.

3 uur tot 6 uur
in overleg

Creativiteit en innovatie

Waarom kunnen organisaties prima de lopende zaken beheren, hun mensen laten doen wat ‘de bedoeling is’, maar is het zo moeilijk om daadwerkelijk te innoveren? Waarom is ons brein prima geschikt om problemen op te lossen, maar (veel) minder geschikt om ze om te denken? Welke energie zou er vrijkomen als mensen in een organisatie collectief hun aandacht zouden verleggen van wat zou-moeten-zijn naar wat zou-kunnen-zijn?

Het resultaat? Meer gedachtevrijheid, meer creativiteit en meer innovatie.

Masterclass Omdenken

In de Masterclass Omdenken laat Berthold Gunster de deelnemers op een inzichtelijke wijze ervaren wat er gebeurt als we de ramen en deuren van ons brein open zetten. En dat allemaal op een leuke en leerzame manier. Het resultaat? Meer gedachtevrijheid, meer creativiteit en meer innovatie.

De Masterclass Omdenken is op zo’n manier ontwikkeld, dat het voor iedere doelgroep en branche geschikt is. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Zo kan Berthold zijn verhaal bijvoorbeeld helemaal toespitsen op omdenken in de zorg of omdenken in het onderwijs. We zorgen er altijd voor dat de masterclass aansluit bij wat er bij jullie op de werkvloer speelt.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@omdenken.nl of +31(0)30-2334062.