Dagvoorzitter

Onze trainers zijn creatieve, intelligente en humoristische dagvoorzitters. Geschikt voor ieder evenement.

in overleg
in overleg
Waar een oordeel begint, eindigt de waarneming.
Uit ons boek 'Huh?!'

Net even anders

Ben je voor jouw evenement, congres, seminar of andere bijeenkomst op zoek naar een frisse, grappige en creatieve dagvoorzitter? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze trainers zijn in staat om alles in goede banen te leiden, het publiek te laten lachen, te interviewen en te modereren, te presenteren en de bijeenkomst met onderdelen uit onze shows en workshops over omdenken op te luisteren.

Een conferentie, debat of symposium onder leiding van een dagvoorzitter van Omdenken is een bijzondere ervaring, een evenement. Het gáát ergens over. Op een inspirerende manier. Aan het eind van de bijeenkomst hebben de deelnemers meer energie dan aan het begin.

Praktisch gezien is er van alles mogelijk! Ben je geïnteresseerd in een dagvoorzitter van Omdenken? Neem contact met ons op via info@omdenken.nl of +31(0)30-2334062 en we helpen je graag verder.

“Spijt”

De volgende dag gonsde het in de wandelgangen. Iedereen had het erover. De mensen die er niet bij waren geweest, hadden spijt als haren op ‘t hoofd.

Voedingsfabrikant

Dit vind je misschien ook interessant