consument

Omdenkshow over communicatie

75 min | 2.5 uur
15 tot 2.000 deelnemers
Dé hit in trainingsland!

In het kort

Theatraal programma over omdenken in communicatie. Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant? Gaat dat gedoe met klagende collega’s, lamlendige leerlingen of bazige bazen dan nooit over?

Een interactieve show vol humor, inzichten en handvatten om iedereen binnen jouw team of organisatie anders met communicatieproblemen om te laten gaan. Deze show is te boeken voor 75 minuten of 2,5 uur.

Wat is de omdenkshow over communicatie?

Deze Omdenkshow over communicatie is een 75 minuten of 2,5 uur durend interactief, inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier de voordelen laat zien van een ja-en-manier van kijken in zakelijke en persoonlijke relaties. De ultieme mix van training, cabaret en lezing. De show is de theatrale versie van het boek van Berthold Gunster ‘Ik ben oké, jij bent een sukkel’.

De Omdenkshow wordt altijd verzorgd door een trainer en een acteur. Beiden hebben naast een theatrale achtergrond hun sporen (meer dan) verdiend in trainingsland.

Voor wie?

Het programma is geschikt voor elke organisatie die wil investeren in de manier waarom zijn mensen tegen zichzelf, elkaar, klanten, leveranciers, leerlingen, cliënten, aan (gaan) kijken, en ermee aan de slag willen om genoemde relaties te verbeteren.

Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld en op zo’n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep geschikt zijn. Voor theoretisch en praktisch geschoolden, voor de profit en non-profit sector, voor leidinggevenden, managers en mensen 'op de vloer'.

Het programma kan ingezet worden als start of versneller van een cultuur- of veranderingstraject, als teambuildingsevenement, als training in het omgaan met klanten, medewerkers, ouders, patiënten en dergelijke, of als op zichzelf staand programma. De show is daarnaast uitermate geschikt als start, onderbreking of slot van een symposium of conferentie. Deelnemers zullen na afloop spreken over ‘voor’ en ‘na’ het programma. `Ja-maar` zal nooit meer klinken als vroeger.

Duur van de Omdenkshow over communicatie

De Omdenkshow over communicatie heeft 2 lengtes waar je tussen kunt kiezen:

75 minuten
Een optimale mix tussen lezing en cabaret, uiteraard met een serieuze boodschap. Ideale lengte voor wat afwisseling in je dag, met een focus op theoretische diepgang. Kort, krachtig, intelligent én hilarisch.

2,5 uur
Een overrompelende en diepgaande onderdompeling in het Omdenken gedachtengoed. Een hilarische confrontatie met vastgeroeste denkpatronen. Een combinatie van interactieve elementen en de theoretische diepgang uit de 75 minuten show. Maar dan nóg uitgebreider. En met pauze, maar in praktijk heeft niemand daar behoefte aan. Het eindresultaat? Blijdschap, nieuwe inzichten en een geklutst brein.

Dit vind je misschien ook interessant