consument

Lezing door Berthold Gunster

30 tot 90 min | 3 uur | 6 uur
in overleg
Beer op de weg? Give him a hug!

In het kort

Voor sommigen is het glas half vol, voor anderen half leeg. Omdenken gaat uit van een derde positie. Waar is de kraan?

In een inspirerende en energieke lezing gaat bestsellerauteur én omdenkfilosoof Berthold Gunster in op het transformeren van problemen tot nieuwe mogelijkheden. De techniek waarmee je dit doet, is het ‘omdenken’. Gunster schreef er inmiddels een aantal succesvolle boeken over, waaronder ‘Huh?! – De techniek van het omdenken’ en ‘Ja-maar wat als alles lukt’. Omdenken kan op alle facetten van het leven worden toegepast.

Doelgroep en inhoud

De lezing is geschikt voor elke organisatie die wil dat haar mensen op een pro-actieve manier tegen zichzelf, elkaar en de organisatie aan (gaan) kijken. De inhoud en duur van de lezing wordt deels of mede bepaald door de actualiteit en de wensen van jou als opdrachtgever. Er kan bijvoorbeeld een focus gelegd worden op de thema's opvoeding, onderwijs of communicatie. En er kan een acteur meekomen om casussen voor te spelen.

Wanneer geschikt?

De Omdenklezing kan ingezet worden als inspirerende aftrap of versneller van een cultuur- of veranderingstraject, als (feestelijke) afronding van bijvoorbeeld een reorganisatietraject, maar natuurlijk ook als op zichzelf staande bijeenkomst.

De lezing is daarnaast uitermate geschikt als start, onderbreking of slot van een symposium of conferentie. Ook sluit de lezing aan op de behoefte van organisaties en bedrijven die graag Berthold Gunster zélf, de grondlegger van het omdenken, aan het woord willen zien en horen.

Dit vind je misschien ook interessant