Winkelmand

Omdenken Scheurkalender

Agenda's & Kalenders
€ 14,99

Maar liefst 366 pagina’s vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes die je prikkelen en anders naar de dingen laten kijken.

Dit jaar zonder de fouten die we in 2019 in sommige scheurkalenders maakten. Een greep uit de bonte verzameling:

- Goede Vrijdag is dit keer écht op vrijdag, in plaats van zaterdag 30 maart.
- We weten ondertussen dat uitrijking met een korte ei is. Wisten we al, maar nu schreven we het ook correct.
- 2020 bevat daadwerkelijk de dag 21 maart. Best handig.
- Iedere scheurkalender begint volgend jaar gewoon netjes bij 1 januari, en niet in sommige gevallen op de 25e. Mega chill.

Wil jij graag een grote hoeveelheid (20 of meer) bestellen? Omdat dit het perfecte cadeau is voor iedereen die je kent of omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie en structuur kunnen gebruiken? Dat kan! Mail ons (info@omdenken.nl) en we zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid scheurkalenders naar je toe komt.

Vanwege de grote populariteit van onze scheurkalender en drukte bij PostNL, kan de bezorging een dag langer duren dan je van ons gewend bent. Maar op tijd voor kerst is hij zeker, maar voor Sinterklaas wordt het krap... als je geluk hebt misschien? Nu zouden we nog iets zoetsappigs kunnen zeggen over dat je het wachten als mindfulness oefening kunt gebruiken (hashtag omdenken) maar daar worden we zelf ook een beetje misselijk van, dus dat doen we niet.

Meer dan 20 stuks? Mail ons!