Winkelmand

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 12-11-2019
ISBN: 9789400511965
Aantal pagina's: 64

Omdenken in opvoeding

Boeken
€ 4,99

Leuk, zo’n boekje over opvoeden, maar…

…ik heb geen kinderen …ik heb pubers …ik haal al mijn opvoedtips van Instagram …mijn kinderen wonen bij hun vader …dit hadden mijn ouders moeten lezen …onze kinderen zijn braaf …ik ben een man …wat een dun boekje …heb je ze weer, van Omdenken…

Reacties van lezers:

Ik vind het boekje Omdenken in de opvoeding leuk. Het dwingt je om op een andere manier naar een situatie te kijken. Vaak met meer lucht en humor, waardoor het allemaal een beetje lichter wordt. Scheelt stukken!

Fijn eens een boekje te lezen dat lastige kinderen vanuit een andere hoek benadert. Als leerkracht en als mama weer een stuk wijzer geworden.

Ik had dit graag gelezen toen mijn kinderen jong waren. Verfrissend, helder geschreven. De situaties zijn zo herkenbaar.

Vanwege de grote populariteit van onze nieuwe boekje en drukte bij PostNL, kan de bezorging een dag langer duren dan je van ons gewend bent. Maar op tijd voor kerst is hij zeker, maar voor Sinterklaas wordt het krap... als je geluk hebt misschien? Nu zouden we nog iets zoetsappigs kunnen zeggen over dat je het wachten als mindfulness oefening kunt gebruiken (hashtag omdenken) maar daar worden we zelf ook een beetje misselijk van, dus dat doen we niet.

Op zoek naar het e-book?