Winkelmand

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 12-11-2019
ISBN: 9789400511965
Aantal pagina's: 64

Omdenken in opvoeding

Boeken
€ 4,99

Leuk, zo’n boekje over opvoeden, maar…

…ik heb geen kinderen …ik heb pubers …ik haal al mijn opvoedtips van Instagram …mijn kinderen wonen bij hun vader …dit hadden mijn ouders moeten lezen …onze kinderen zijn braaf …ik ben een man …wat een dun boekje …heb je ze weer, van Omdenken…

Reacties van lezers:

Ik vind het boekje Omdenken in de opvoeding leuk. Het dwingt je om op een andere manier naar een situatie te kijken. Vaak met meer lucht en humor, waardoor het allemaal een beetje lichter wordt. Scheelt stukken!

Fijn eens een boekje te lezen dat lastige kinderen vanuit een andere hoek benadert. Als leerkracht en als mama weer een stuk wijzer geworden.

Ik had dit graag gelezen toen mijn kinderen jong waren. Verfrissend, helder geschreven. De situaties zijn zo herkenbaar.

Het is bijna niet te begrijpen hoe de auteur in staat is geweest in zo’n klein en dun boekje zoveel wijsheid te stoppen en die ook nog te illustreren met aansprekende en herkenbare voorbeelden.

Vanwege de zomervakantie is ons kantoor vanaf zaterdag 25 juli tot en met zondag 9 augustus gesloten. Gelukkig is er één hardwerkende collega die ervoor zal zorgen dat jouw bestelling wél verstuurd wordt. Maar de bezorging kan dus iets langer duren dan je van ons gewend bent. Houdt rekening met ongeveer 3 werkdagen.

Op zoek naar het e-book?

Als je geen doel hebt, blijf je heen en weer rennen zonder te scoren.