Winkelmand
Vanwege de overweldigende populariteit van de Omdenken Scheurkalender, duurt het versturen van jouw pakketje wat langer dan je van ons gewend bent. Bedankt voor je geduld!
Uitver- kocht

Deze agenda heeft 1 week per 2 pagina's en is A5 formaat. Er zitten allemaal fijne pagina’s in met bijvoorbeeld cijferlijsten (11x), lesroosters en de schoolvakanties (zowel de Nederlandse als de Belgische), maar ook meer dan genoeg ruimte voor notities, droedels en kladderwerkjes. Hij heeft een harde kaft en kan gesloten worden met een elastiek.

Omdenken Docentenagenda A5

Agenda's & Kalenders
€ 15,00

Enkele enthousiaste reacties van mensen die vorig jaar deze agenda hebben gebruikt:

Doet wat hij moet doen en veel plek! Handige notitiebladzijdes ook.

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit en leuke spreuken.

Steengoede uitspraken en overzichtelijk.

Er was ook (terechte) kritiek:

Het is fijn om een grote agenda te hebben. Dan verwacht je echter niet dat de cijferlijsten voor maar 26 leerlingen per klas zijn.

Dus dat hebben we dit jaar verbeterd! De cijferlijsten hebben nu plek voor 33 leerlingen per klas. We hopen van harte dat de klassen niet zo groot zullen zijn, maar vrezen dat de praktijk weerbarstiger is.


Deze agenda is bij ons helaas uitverkocht. Wellicht heeft jouw lokale (kantoor)boekhandel nog wel een exemplaar. In onze webwinkel kun je de docentenagenda nog wel in A4-formaat bestellen.

Uitverkocht

Je kunt van alles een probleem maken. Je kunt ook van een probleem van alles maken.