Winkelmand

Deze agenda heeft 1 week per pagina, een ontzettend handige ringband en is slechts 11 bij 15,5 centimeter groot. Klein maar fijn. Er zitten allemaal mooie pagina’s in over bijvoorbeeld schoolvakanties en omrekentabellen, maar ook meer dan genoeg ruimte voor notities, droedels en kladderwerkjes. Hij heeft een harde kaft, een zwarte ringband en achterin een vakje om bijvoorbeeld visitekaartjes in te bewaren.

Omdenken Agenda - klein

Agenda's & Kalenders
€ 8,99

Enkele enthousiaste reacties van mensen die in 2018 onze grote agenda hebben gebruikt:

Fijne agenda met mooie omdenkers!

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit en leuke spreuken.

Steengoede uitspraken en overzichtelijk.

Grote hoeveelheid?

Wil jij graag een grote hoeveelheid (25 of meer) bestellen? Omdat dit het perfecte cadeau is voor iedereen die je kent of omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie en structuur kunnen gebruiken? Dat kan! Mail ons en we zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid agenda’s naar je toe komt.

Te klein? Ga dan voor onze grotere bureauagenda. Daar staan wel wat fouten in...
We hebben ook een scheurkalender en verjaardagskalender!

Pas op! Wegens problemen bij PostNL kan het zijn dat de bezorging een dag vertraging oploopt. Onze excuses, we doen ons best!

We zijn tot en met 15 uur op vrijdag 21 december nog aanwezig op het Omdenken kantoor. Bestel je daarna? Dan versturen we jouw pakketje op woensdag 2 januari weer, als we weer terug zijn van een welverdiende kerstvakantie. Fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

Meer dan 25 stuks? Mail ons!