Gratis verzending boven de € 25,-
zakelijk
Vanaf 2 augustus heeft het hele team even vakantie. Was hoognodig. Bestel je daarna, dan versturen we jouw bestelling op 12 augustus. Fijne zomer!

Levensvragen

Op zoek naar je levensvraag? Trek een kaart!

Dilemmakaarten Levensvragen 3 vierkant
Dilemmakaarten Levensvragen 3 vierkant Dilemmakaarten Levensvragen 19 vierkant Dilemmakaarten Levensvragen 5 vierkant

Verschijningsdatum: 10-5-2024
ISBN: 9789083338248
78 kaarten

Levensvragen

Kaartspellen
€ 16,99

Op zoek naar je levensvraag? Trek een kaart!

Op veler verzoek hebben we onze uitverkochte Levensvragen opnieuw uitgebracht. Met nieuwe teksten en prachtige vormgeving. In een stevige doos mét prachtige zilveren details. Dus doet het ook goed als feestelijk cadeautje.

Vaak is het stellen van een vraag moeilijker dan het vinden van een antwoord. Zeker op de beslissende momenten in je leven kan je door een veelvoud aan vragen overvallen worden. Soms lijkt het alsof alles op de helling staat: wonen, werken, geliefden. Waar te beginnen? De Levensvragen helpen je op die momenten de juiste vraag te vinden. De werking is eenvoudig. Schud de kaarten, leg ze in een waaier voor je, trek een kaart. De vraag die op die kaart staat is jouw levensvraag van dit moment. Hou de kaart bij je, zet ‘m op je bureau, doe ermee wat je wil.

Dit kaartspel bevat 78 kaarten met vragen als "Zal ik stoppen mezelf te bewijzen?", "Zal ik pas bang zijn als het zover is?" en "Zal ik eindelijk eens de handrem eraf halen?".

Wil je meer? Bij deze kaarten zitten nog twee andere spelvormen. Deze kaarten zitten ook samen met de Dilemmakaarten in een prachtige set. Mét handleiding met daarin 11 unieke en ontregelende spelvormen die soms shockerende, verrassende of onthullende informatie over jezelf en je medespelers op zullen leveren.

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.