Gratis verzending boven de € 25,-
zakelijk
Bestel je voor meer dan €25? Dan versturen we jouw pakketje helemaal gratis! Joepie!

Omdenken

Omdenken gaat om het aanpassen van het denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Dus niet langer beren op de weg zien, maar ze een knuffel geven.

Omdenken 2
Omdenken 2 Omdenken 1 Omdenken 3

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 26-01-2010
ISBN-13: 9789022996973
Aantal pagina’s: 64
E-book en audioboek beschikbaar via de bekende kanalen

Omdenken

Boeken
€5,00

Omdenken gaat om het aanpassen van het denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Dus niet langer beren op de weg zien, maar ze een knuffel geven.

Dit flexibele praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Een boekje om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Een laagdrempelig inkijkje in de theorie van het omdenken.

***

Enkele enthousiaste reacties van lezers:

Het boekje is nog kleiner en dunner dan ik me had voorgesteld en de inhoud is ook niet zo baanbrekend als de omschrijving doet vermoeden.

Ik voelde me eerlijk gezegd een beetje opgelicht. Had het boekje in één toiletsessie uit en het staat vol met clichés die de plaatselijke slager ook op had kunnen schrijven, wat hij gelukkig niet deed.

Blij dat het een goedkoop boekje is, anders had ik het persoonlijk door zijn voorraam om zijn oren gegooid.

Van Omdenken zijn inmiddels meer dan 700.000 exemplaren verkocht en het boekje staat al meer dan 250 weken in de Bestseller 60. De langst genoteerde titel ooit!

Vooruitgang ontstaat als onmogelijk samenvalt met onvermijdelijk.