Winkelmand

Auteur: Berthold Gunster
Verschijningsdatum: 21-4-2015
ISBN: 978-94-005-0585-8
Aantal pagina’s: 312

Huh?! – de techniek van het omdenken

Boeken
€ 19,99

Dit boek gaat over de overgang van een ja-maar naar een ja-en-manier van denken. Van het denken in termen van problemen naar het denken in termen van mogelijkheden. De techniek die dit boek daartoe aanreikt is die van het omdenken. In Huh?! worden in totaal vijftien strategieën beschreven waarmee je een probleem in een mogelijkheid kunt omdenken.

Dit boek gaat ook over de ja-en-houding. Dat is een open levenshouding waarbij we denken in termen van wat wél kan en kansen en mogelijkheden zien. Niet alleen de beren, maar ook de weg. Het resultaat? Creativiteit, vernieuwing en innovatie.

Pas op! Wegens problemen bij PostNL kan het zijn dat de bezorging een dag vertraging oploopt. Onze excuses, we doen ons best!

We versturen op maandag 24 december de laatste pakketjes vanuit het Omdenken kantoor. Bestel je na zondag 23 december? Dan versturen we jouw pakketje op woensdag 2 januari, als we weer terug zijn van een welverdiende kerstvakantie. Fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

op zoek naar het e-book?