Gratis verzending boven de € 25,-
zakelijk
Bestel je voor meer dan €25? Dan versturen we jouw pakketje helemaal gratis! Joepie!

Dilemmakaarten

Twijfel, probleem of dilemma? Trek een kaart uit deze set met 78 dilemmakaarten!

Dilemmakaarten Levensvragen 6 vierkant
Dilemmakaarten Levensvragen 6 vierkant Dilemmakaarten Levensvragen 11 vierkant Dilemmakaarten Levensvragen 9 vierkant

Verschijningsdatum: 10-5-2024
ISBN: 9789083338255
78 kaarten

Dilemmakaarten

Kaartspellen
€16,99

Twijfel, probleem of dilemma? Trek een kaart uit deze set met 78 dilemmakaarten!

Op veler verzoek hebben we onze uitverkochte dilemmakaarten opnieuw uitgebracht. Met nieuwe teksten en prachtige vormgeving. In een stevige doos mét prachtige zilveren details. Dus doet het ook goed als feestelijk cadeautje.

Het werkt zo: formuleer een actueel dilemma. Een vraag die betrekking heeft op iets wat je op dit moment al dan niet wilt doen. De vraag moet altijd te maken hebben met iets wat jij zelf kunt doen en niet met iets wat iemand anders kan doen. Vraag dus niet: ‘Is mijn partner wel gelukkig?’ Gebruik geen ontkenningen als ‘niet’ of ‘nooit’, stel de vraag positief en ondubbelzinnig. Schud de kaarten, leg ze in een waaier voor je en trek een kaart. Dit is het antwoord op jouw dilemma. Maar voel je vooral vrij eigen spelvormen te verzinnen.

Dit kaartspel bevat 78 kaarten met antwoorden als "Ja, het zal het beste in je naar boven halen", "Nee, dat weet je zelf toch ook al lang?" en "Ja, maar hou het speels".

Wil je meer? Deze kaarten zitten ook samen met de Levensvragen in een prachtige set. Mét handleiding met daarin 11 unieke en ontregelende spelvormen die soms shockerende, verrassende of onthullende informatie over jezelf en je medespelers op zullen leveren.

Als je verliest, verlies dan niet de les.