Trainingen

Een training Omdenken volgen is de perfecte manier om dieper in ons gedachtegoed te duiken en dat meteen toe te passen op de problemen waar jij tijdens je werk of privé tegenaan loopt. We bieden een training aan van één dag, live in Den Dolder. Ook hebben we een online versie die je in twee dagdelen vanuit huis kunt volgen.

eendaagse live training

Omdenken

Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Een gemiste kans! Een probleem bevat in nogal wat gevallen namelijk de bouwstenen om een nieuwe mogelijkheid te creëren.

Deze eendaagse training is geschikt voor iedereen, tegen wat voor soort problemen je ook aanloopt. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen en irritaties, leer je hoe omdenken werkt en hoe je dat toe kunt passen in je eigen leven. Zeggen dat we dat op een creatieve en out-of-the-box manier doen is wellicht wat afgezaagd, maar wel waar. Hoezo zou leren saai moeten zijn?

wat houdt die training in?

online training

Omdenken

De coronacrisis leverde ook tal van nieuwe mogelijkheden op. We vertaalden onze eendaagse training naar een online variant die je vanuit huis kunt doen! In twee dagdelen leer je de basis van Omdenken.

In een interactieve training waarin je actief meedenkt, prijzen wint en meteen aan de slag gaat met jouw eigen input, leer je anders kijken naar een probleem. Voorafgaand aan de training krijg je een Omdenk-pakket thuis met daarin materialen voor de training. Na afloop krijg je inspiratiepost. Zo is thuisblijven niet alleen nuttig, maar ook nog erg leuk.

wat houdt die training in?

Je kunt natuurlijk ook een boek lezen, als dat meer jouw ding is

In onze boeken lees je meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels twaalf verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken