Trainingen

We hebben twee verschillende soorten trainingen. Beide zijn een Training Omdenken, maar met een andere focus. We hebben een algemene, geschikt voor iedereen en alle soorten problemen. Daarnaast hebben we speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs een training waarin we helemaal in gaan op alles waar je als leerkracht tegenaan loopt.

eendaagse training

Omdenken

Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Een gemiste kans! Een probleem bevat in nogal wat gevallen namelijk de bouwstenen om een nieuwe mogelijkheid te creëren.

Deze eendaagse training is geschikt voor iedereen, tegen wat voor soort problemen je ook aanloopt. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen en irritaties, leer je hoe omdenken werkt en hoe je dat toe kunt passen in je eigen leven. Zeggen dat we dat op een creatieve en out-of-the-box manier doen is wellicht wat afgezaagd, maar wel waar. Hoezo zou leren saai moeten zijn?

wat houdt die training in?

eendaagse training

Omdenken in het onderwijs

Werken in het onderwijs is natuurlijk prachtig, maar het gaat ook gepaard met de nodige problemen: volle agenda’s, voortdurend wijzigende regelgeving, lastige kinderen, om over collega’s en ouders nog maar te zwijgen…

Deze training is bedoeld voor iedereen uit het onderwijs die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen ervaringen mee te brengen, verrast te worden en plezier te hebben.

wat houdt die training in?

Je kunt natuurlijk ook een boek lezen, als dat meer jouw ding is

In onze boeken lees je meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels elf verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken