E-learning

Wil je omdenken (meer) gaan toepassen in de praktijk, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien zijn onze e-learning modules dan wel wat voor jou! Er zijn op dit moment 3 varianten beschikbaar en er volgen er nog meer.

begin hier

Drie verschillende modules

Er zijn op dit moment drie verschillende modules die je kunt volgen:

De basis: een korte e-learning waarin je de basis van het omdenken leert.
Opvoeding: een verdiepende module waarin we laten zien hoe je de problemen die je tegenkomt tijdens de opvoeding kunt omdenken.
Werk: een verdiepende module waarin we laten zien hoe je problemen op het werk kunt omdenken.

Let op: de e-learning werkt in de meest recente versies van Google Chrome, Safari, Firefox & Edge en in Internet Explorer 12.


Inhoud

Deze e-learnings zijn ‘mobile first’ ontwikkeld waardoor je ze gemakkelijk op je mobiel of tablet kunt doen (desktop gaat natuurlijk ook prima). Je kunt ze dus volgen als je even in de trein zit of aan het chillen bent op de bank. De modules Opvoeding en Werk duren in totaal ongeveer 30 minuten, de module 'Basis' kost je ongeveer 10 minuten.

Onze modules zitten bomvol video’s, theorie, interactieve vragen, praktische voorbeelden en handige illustraties die je helpen om de theorie gemakkelijk te onthouden. Daarnaast is ook mogelijk om onderdelen uit de e-learning te liken zodat je ze snel en gemakkelijk weer terug kunt vinden in je eigen account. Hierdoor heb je de oplossing altijd bij de hand. Klinkt handig hè? Zeker als je last hebt van een jengelend kind of die irritante collega!

Benieuwd? Volg onze basismodule of bijt je direct vast in één van onze verdiepende thema’s. Je vindt de e-learnings in onze webwinkel.

Start nu met onze basismodule!

Begin hier