Wat kan Omdenken voor mijzelf betekenen?

Meer weten over omdenken? Naast onze zakelijke shows en workshops toeren we ook door het land met onze theatershow over lastige kinderen. Of dompel je één dag helemaal onder in het omdenken gedachtegoed tijdens de Training Omdenken. Liever thuis aan de slag? Dat kan met onze e-learning.

eendaagse training e-learning

eendaagse training

Training Omdenken

Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Een gemiste kans! Je kan ook naar het probleem toe. Het accepteren. Een probleem bevat in nogal wat gevallen namelijk de bouwstenen om een nieuwe mogelijkheid te creëren. Precies dat leer je in de ontregelende Training Omdenken.

Je leert je aandacht te verschuiven van oplossen (en als dat niet lukt ‘negeren’) van problemen, naar het omdenken van problemen. Zoals je in de training zult merken is dat een totaal andere tak van sport. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen, irritaties, kortom ‘problemen’, leer je de strategieën van het omdenken toe te passen op je eigen leven. Dankzij de training worden ‘problemen’ interessante dingen, die je uitdagen jouw creativiteit te ontwikkelen.

Meer informatie

e-learning

Leer online Omdenken

Wil je omdenken (meer) gaan toepassen in de praktijk, maar weet je niet waar te beginnen? Misschien zijn onze e-learning modules dan wel wat voor jou!

Er zijn op dit moment 3 varianten beschikbaar en er volgen er nog meer. Deze e-learnings zijn ‘mobile first’ ontwikkeld waardoor je ze gemakkelijk op je mobiel of tablet kunt doen (desktop gaat natuurlijk ook prima). Je kunt ze dus volgen als je even in de trein zit of aan het chillen bent op de bank. De modules Opvoeding en Werk duren in totaal ongeveer 30 minuten, de gratis module kost je ongeveer 10 minuten.

meer informatie

theatershow

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow

Na een zeer succesvol eerste seizoen is Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit seizoen terug met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller over omdenken in opvoeding en onderwijs.

De voorstelling is een mix van theater, lezing en cabaret. Maar pas op! Voor wie deze show heeft meegemaakt, zal opvoeden nooit meer zijn als vroeger. Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

Meer informatie

zakelijk

Omdenken bij mijn organisatie

Wil je dat wij van Omdenken langskomen bij jouw bedrijf of organisatie? Dat kan!

Wij komen graag naar je toe voor het verzorgen van één van onze programma's over omdenken. Van een Omdenkclinic van 40 minuten tot een Omdenkdag en van een lezing van Berthold Gunster tot een humoristische en interactieve workshop: er is van alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een advies.

meer informatie

Heb jij onze boeken al gelezen?

Lees in onze boeken meer over een ja-maar-vrij-leven, leer omdenken, wees blij met lastige kinderen of oefen met omdenken in het onderwijs of op je werk. Er zijn inmiddels negen verschillende boeken over omdenken verschenen.

bekijk alle boeken