Het gezelschapsspel van Omdenken: Switch

Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent, handigheid en (vooral) gevoel voor humor. Kortom, de basic omdenkenskills.

download gratis uitbreiding

40 minigames in 1 doos

Switch is 40 minigames in 1 doos. Al spelend leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hyperactieve nichtje van tien blijkt een ijzersterk geheugen te hebben, je suffe baas een onvermoed acteertalent, en je introverte buurman stroomt over van de creatieve ideeën.

Je kunt meteen aan de slag! Geen lange uitleg of regels. Of je het nu wilt spelen in een verloren kwartiertje of door wilt halen tot in de kleine uurtjes: jij bepaalt de duur van het spel.

Switchen in een lockdown?

Switch is geschikt voor 4 tot 8 spelers. Dat is gezellig, dachten wij. Maar ja, de lockdown werd verlengd en daar kwam ook nog eens een avondklok bij. Dat maakt het voor mensen met weinig huisgenoten wel lastig om 4 spelers te verzamelen om Switch te spelen. Gelukkig hebben we inmiddels het videobellen volledig omarmd. Dus keken we - zoals het een omdenker betaamt - naar wat er wél kan als je Switch op afstand wilt spelen.

Download nu de gratis corona-uitbreiding

We namen ons spel grondig onder de loep en kwamen tot de conclusie gekomen dat van de 40 minigames die Switch bevat, je 19 stuks prima op afstand via een videoverbinding kunt spelen. Klik hier om te lezen welke spellen dat zijn en hoe dat werkt.

Maar het is wel minder leuk…

Daarom komen we nu al met de eerste uitbreidingsset voor Switch!

10 extra spelkaarten met spellen die je juist alleen kan spelen als je aan het videobellen bent. Ze zijn niet alleen energiek, creatief en hilarisch... ze zijn ook nog eens gratis! Download ze nu door hier te klikken. Veel plezier!

Recensies

Een paar reacties van spelers van Switch:

'We hebben ons rot gelachen.'

'De beste aankoop ever. Spelletjes zijn een beetje uit hier in huis vanwege Fortnite en Minecraft. Het was een gok om het aan te schaffen en wat blijkt: ze zijn hier niet meer te stoppen. Na ieder spel... nog eentje dan.'

'Absoluut het meest afwisselende spel ever.'

'Jeetje, wat hebben wij gelachen zeg! Zo leuk om te zien hoe anders mensen denken en reageren. We hebben van 20:00-02:00 gespeeld. Echte diehards dus. Leukste spel ever! Dit spel gaat nog héél vaak gespeeld worden hier! Dank jullie wel!'

'Superleuk spel om te spelen met familie of vrienden. Zelf gespeeld met het gezin. Makkelijk om te spelen en heel afwisselend. Erg gelachen!'

Krijg je zin om Switch te spelen?

Bestel dit spel