Stop met opvoeden! - een Omdenken webinar

Kinderen. Wat moeten we met ze?! Ze zijn een bron van irritatie, frustratie en soms wanhoop. Tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van intens plezier, avontuur en vooral liefde.

hou me op de hoogte

Hét webinar over opvoeding

Hoe houd je je als ouder staande in de explosieve wereld van de opvoeding? Hoe buig je het lastige gedrag van je kinderen om naar een nieuwe mogelijkheid? Hoe stop je met het onhaalbare, doodvermoeiende streven de perfecte ouder te moeten zijn?

In een inspirerend, theatraal en vooral leerzaam webinar duik je samen met Berthold Gunster twee uur in de wereld van het omdenken. Ontdek stap voor stap hoe je een relaxtere en vooral leukere ouder kunt worden.

Op dit moment staan er nog geen webinars gepland, maar schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Praktische zaken

 • Wanneer?

  Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Het is volledig online te volgen dus je hoeft lekker de deur niet uit; oppas regelen is niet nodig. Halverwege hebben we een pauze ingelast.

 • Hoe kom ik aan een kaartje?

  Een kaartje kost 25 euro en kun je aanschaffen via de link hierboven. Uiteraard kun je met je hele huishouden achter één computer kruipen om samen het webinar te bekijken.

 • Waar?

  Na het aanschaffen van een kaartje, ontvang je een mail met een bevestiging van je bestelling. Op de ochtend van het webinar ontvang je de link naar het webinar via het door jou opgegeven e-mailadres. Vanaf 20:05 uur kun je daar inloggen door het invoeren van je naam en e-mailadres. We starten stipt om 20:15 uur.

 • Hoe werkt het?

  Je bent zelf niet in beeld, dus het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding. Het belangrijkste is dat je een browser gebruikt die geüpdatet is naar de laatste versie. We adviseren Google Chrome. Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat in tekst te reageren op wat je ziet en hoort. Maar wij zien en horen jou dus niet. Teenslippers en onesies zijn dus geen enkel probleem.

 • Wat als er iets mis gaat?

  We doen er aan onze kant uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alles technisch vlekkeloos verloopt. Maar zoals verwacht loopt alles anders, dus er zullen zich altijd problemen voordoen. Dat is helemaal niet erg. In het webinar vind je een knop ‘Opnieuw aansluiten’. Als de verbinding niet goed is, kun je daar op klikken en maak je opnieuw verbinding. Loopt het nou echt helemaal in de soep, geen paniek. Voor alle deelnemers geldt dat het hele webinar na afloop nog 1 week terug te kijken in via YouTube. In alle rust. Zonder stress. Met een pauzeknop.

 • Is dit jullie theatershow maar dan online?

  Als je onze vorige voorstelling Lastige kinderen? Heb jij even geluk! of onze nieuwe voorstelling Zoals verwacht loopt alles anders hebt gezien, dan zul je onderdelen, voorbeelden of verhalen herkennen. Maar speciaal voor dit webinar hebben we de inhoud van beide voorstellingen gemixt, verbeterd én nieuw materiaal ontwikkeld.

Zien we je online?

Klinkt goed hè? Is het ook. Op dit moment staat er helaas nog geen nieuwe datum gepland. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en hoor als eerste over een nieuwe datum.

Heb je nog vragen? Mail naar contact@omdenken.nl en we helpen je verder.

Reacties

Een greep uit de reacties op dit webinar:

 • Prachtige leerzame show. En ook nog gewoon in pyjama met een zak popcorn in de "zaal" kunnen zitten!
 • Enorm bedankt. Inspirerend en praktische tips, heel fijn. Ook dank namens onze kinderen.
 • Zeer leerzaam, met veel humor! Genoten!
 • Dank voor het geweldige webinar. Ik ga toch meer luisteren naar mijn hart in plaats van naar de buren.
 • Als zoon heb ik vanavond mijn ouders beter leren begrijpen.

Houd mij op de hoogte van nieuwe data!

inschrijven voor mail