Omdenken pop-up store op Utrecht Centraal

Leuk nieuws: ter gelegenheid van het verschijnen van ons nieuwe boek 'Zoals verwacht loopt alles anders' openen we een week lang een pop-up store op Utrecht Centraal! Samen met onze uitgever A.W. Bruna zijn we van maandag 26 november 2018 tot en met zondag 2 december 2018 te vinden in de stationshal tussen spoor 18/19 en spoor 20/21. Kom je langs? Er is een heleboel te doen!

Een wattus store?

Een pop-up store! We poppen op maandag 26 november 2018 zomaar op en zondag 2 december 2018 zijn we 's avonds weer verdwenen. In de stationshal van Utrecht Centraal wisselt de glazen ruimte tussen spoor 18/19 en spoor 20/21 iedere week van eigenaar en in week 48 runnen wij samen met onze uitgever A.W. Bruna de toko. Ter ere van het verschijnen van ons nieuwe boek Zoals verwacht loopt alles anders, maar er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen maar een boek kopen. Hieronder vind je het programma en de openingstijden. Wip je even langs? Tot dan!

De foto's zijn gemaakt door Kees Hummel.

De foto's zijn gemaakt door Kees Hummel.

Trein vertraging? Heb jij even geluk!

Programma

Er zijn verschillende dingen te doen in de pop-up store. We verkopen er uiteraard onze boeken en andere Omdenken hebbedingen, maar je kunt je er ook prima even vermaken als jouw trein vertraging heeft. Sterker nog: we hebben de store zo leuk gemaakt, dat jij deze week staat te juichen als jouw trein niet op tijd vertrekt, vertraging is de bedoeling geworden!

Ben jij een Omdenker? Doe de test!

Via ons interactieve spel kun je testen of jij een echte Omdenker bent. Binnen 5 minuten weet je het! Win je, dan loop je de deur uit met ons nieuwste boek. Verlies je? Niet getreurd. Ook dan hebben we een klein prijsje voor je. Eentje die perfect past bij de omdenkstrategie van het etaleren...

Luister live mee met de Omdenken Podcast

Fan van onze podcast? Nog nooit van podcasts gehoord? Maakt niet uit! In de store nemen we nieuwe afleveringen van onze podcast op en jij kunt live meeluisteren met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster met bezoekers voert over de problemen waar ze mee worstelen. We zenden de opnames van de podcasts live uit, dat doen we wisselend via Instagram en Facebook.

100 gratis boekjes voor vroege vogels

Maandag 26 november openen we om 12.00 uur en liggen er gratis boekjes klaar voor de 100 eerste bezoekers! Wist je dat dit kleine rode boekje over Omdenken al 216 weken in De Bestseller 60 staat? Langer dan welk ander boek ook. (Nou ja, een gedeelde eerste plek met Kluun, dat is wel zo eerlijk om te zeggen.) Ongelooflijk, we zijn er zelf ook een beetje stil van. Heb jij 'm nog niet? Kom 'm dan halen!

Alles wat je nodig hebt voor Sinterklaas en Kerst

Het is natuurlijk een pop-up store dus we voorzien je ook van de perfecte cadeau's voor Sinterklaas en kerst. Doorbladerboekjes met lekker veel plaatjes, dikke pillen met lekker veel moeilijke woorden, de Omdenken Scheurkalender en zelfs kerstballen met geinige spreuken. We hebben van alles! We pakken ieder cadeau uiteraard prachtig voor je in. Je kunt alleen pinnen, maar dat is in 2018 vast geen probleem.

De foto's zijn gemaakt door Kees Hummel.

De foto's zijn gemaakt door Kees Hummel.

Thema's en openingstijden

Even wat praktische informatie over de verschillende thema's en de openingstijden van de winkel. Je vindt ons dus in de stationshal van Utrecht Centraal tussen spoor 18/19 en spoor 20/21. Loop gezellig even binnen!

Maandag 26 november 2018
12.00 - 20.00 uur
Thema: maandag

Dinsdag 27 november 2018
08.00 - 20.00 uur
Thema: gezondheid

Podcast:
17 uur - Sanne over blozen
19 uur - Rick over files

Woensdag 28 november 2018
08.00 - 20.00 uur
Thema: kinderen

Podcast:
10 uur - Linda over loslaten in de opvoeding

Donderdag 29 november 2018
08.00 - 20.00 uur
Thema: relaties

Podcast:
10 uur – Sonja over haar enorme verantwoordelijkheidsgevoel
11 uur – Tom over jezelf overal de schuld van geven

Vrijdag 30 november 2018
08.00 - 20.00 uur
Thema: werk

Podcast:
11 uur - Jeroen over ondernemen
12 uur - Matthijs over millennials en werk
17 uur – Tara over ergernissen in de supermarkt
18 uur – Jurgen over zoekende zijn op het werk

Zaterdag 1 december 2018
10.00 - 18.00 uur
Thema: familie

Podcast:
10 uur – Nancy over haar identiteit: Nederlandse of Surinaamse?
11 uur – Ingrid over weinig zelfvertrouwen hebben
12 uur – Rimko over bang zijn voor de dood
14 uur – Kyarah over haar problematische relatie met haar ouders
15 uur - Stacey over het missen van focus

Zondag 2 december 2018
10.00 - 18.00 uur
Thema: Sinterklaas

Podcast:
12 uur – Lydia over dagdromen

Volgen?

We hebben ook een Facebook-evenement gemaakt waar je op de hoogte kunt blijven. We zenden de opnames van de podcasts live uit, dat doen we wisselend via Instagram en Facebook. Als het goed is kun je binnenkort de podcasts met goed geluid beluisteren. Hier komen ze dan te staan.

De foto's zijn gemaakt door Kees Hummel, het filmpje is gemaakt door Julian van Videocuisine.nl

Je kunt verdriet pas loslaten als je het kunt toelaten.