Doe de Training Omdenken nu online

Alles is anders. Dus ook de Omdenken training. Het goede nieuws: die kun je nu vanuit huis doen! In twee dagdelen leer je de basis van Omdenken. Hoe pas je Omdenken toe in communicatie? Hoe pas je het gedachtegoed toe op de problemen in je leven?

schrijf je hier in

Interactieve training

In een interactieve training waarin je actief meedenkt, prijzen wint en meteen aan de slag gaat met jouw eigen input, leer je anders kijken naar een probleem.

Voorafgaand aan de training krijg je een Omdenk-pakket thuis met daarin materialen voor de training. Na afloop krijg je inspiratiepost. Zo is thuisblijven niet alleen nuttig, maar ook nog erg leuk.

Lijkt dat je wel wat? Lees dan snel verder voor de praktische details en verover een plekje.

Hoe wat waar wie, vertel me alles?!

 • Wanneer is de training?

  Je kunt kiezen tussen twee momenten:
  * Een ochtend training op 21 en 28 januari, van 09:30 tot 12:30 uur
  * Een middag training op 21 en 28 januari, van 13:30 tot 16:30 uur

 • Voor wie is de training geschikt?

  De training is bedoeld voor iedereen van boven de 18 die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen vraagstukken, dilemma's en problemen mee te brengen, verrast te worden, op het verkeerde been gezet te worden, uit z’n comfortzone gehaald te worden en plezier te hebben. We zullen het immers niet alleen over omdenken hebben, we zullen het vooral ook doen.

  We stellen geen minimale eisen wat betreft scholing. Het is namelijk onze ervaring dat opleidingsniveau niet zo heel veel zegt. Heb je een nieuwsgierige geest en ben je bereid om problemen te onderzoeken? Dan ben je dus meer dan welkom.

 • Wat heb ik nodig?

  Een computer of laptop met een stabiele internetverbinding, een headset of koptelefoon zodat we je allemaal goed kunnen verstaan en een rustige ruimte zodat jij je aandacht erbij kunt houden. De materialen van de training krijg je vooraf van ons via de post opgestuurd. En zoals vroeger al op de paklijst van je schoolreisje stond: neem je goede humeur mee.

 • Wie geeft de training?

  De training wordt gegeven door onze onnavolgbare trainer Sanne van Arnhem.

 • Wat kost dat?

  De training kost €235,- inclusief BTW en inclusief de materialen die we toe zullen sturen.

 • Ik wil meer weten!

  Je kunt altijd bellen of mailen met ons kantoor. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur via 030-2334062. Een e-mail kun je sturen naar info@omdenken.nl. Let op: vanaf 24 december hebben we kerstvakantie. We zijn er 4 januari weer.

 • Hoe bemachtig ik een plekje?

  Lees snel verder hieronder!

Ik wil dit!

Wil jij 21 en 28 januari aan de slag met Omdenken? Klik dan hier om je in te schrijven voor de ochtenden en hier om je in te schrijven voor de middagen.

Wees snel, want er zijn per training maar 16 plekken beschikbaar.

Kun je niet op deze data? Er volgen er vast nog meer. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Tot snel online!

Reacties van deelnemers

Dit zeiden de deelnemers over deze online training:

 • Lifechanger!
 • Leuke training, die goed georganiseerd is. Ook het materiaal vooraf brengt je al helemaal in de stemming.
 • Ik vond het interactief, er was een mooie afwisseling tussen luisteren en actief meedenken en meedoen.
 • Door het enthousiasme van de trainer werd ik echt helemaal meegenomen!
 • De training geeft een goede verdieping op het omdenken en biedt inzichten voor het inzetten in het dagelijks leven.

Wil jij dit ook ervaren?

Schrijf je nu hier in