Doe de Training Omdenken nu online

Alles is anders. Dus ook de Omdenken training. Het goede nieuws: die kun je nu vanuit huis doen! In twee dagdelen leer je de basis van Omdenken. Hoe pas je Omdenken toe in communicatie? Hoe pas je het gedachtegoed toe op de problemen in je leven?

Interactieve training

In een interactieve training waarin je actief meedenkt, prijzen wint en meteen aan de slag gaat met jouw eigen input, leer je anders kijken naar een probleem.

Voorafgaand aan de training krijg je een Omdenk-pakket thuis met daarin materialen voor de training. Na afloop krijg je inspiratiepost. Zo is thuisblijven niet alleen nuttig, maar ook nog erg leuk.

Lijkt dat je wel wat? Lees dan snel verder voor de praktische details.

Hoe wat waar wie, vertel me alles?!

 • Wanneer is de training?

  Op dit moment staan er geen online trainingen gepland. Scroll helemaal naar onderen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe data.

 • Voor wie is de training geschikt?

  De training is bedoeld voor iedereen van boven de 18 die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen vraagstukken, dilemma's en problemen mee te brengen, verrast te worden, op het verkeerde been gezet te worden, uit z’n comfortzone gehaald te worden en plezier te hebben. We zullen het immers niet alleen over omdenken hebben, we zullen het vooral ook doen.

  We stellen geen minimale eisen wat betreft scholing. Het is namelijk onze ervaring dat opleidingsniveau niet zo heel veel zegt. Heb je een nieuwsgierige geest en ben je bereid om problemen te onderzoeken? Dan ben je dus meer dan welkom.

 • Wat heb ik nodig?

  Een computer of laptop met een stabiele internetverbinding, een headset of koptelefoon zodat we je allemaal goed kunnen verstaan en een rustige ruimte zodat jij je aandacht erbij kunt houden. De materialen van de training krijg je vooraf van ons via de post opgestuurd. En zoals vroeger al op de paklijst van je schoolreisje stond: neem je goede humeur mee.

 • Wie geeft de training?

  De training wordt gegeven door onze onnavolgbare trainer Sanne van Arnhem.

 • Wat kost dat?

  De training kost €235,- inclusief BTW en inclusief de materialen die we jou toe zullen sturen.

 • Ik wil meer weten!

  Je kunt altijd bellen of mailen met ons kantoor. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur via 030-2334062. Een e-mail kun je sturen naar info@omdenken.nl.

Ik wil dit!

Op dit moment staan er geen online trainingen gepland.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Tot snel online!

Reacties van deelnemers

Dit zeiden de deelnemers over deze online training:

 • Lifechanger!
 • Leuke training, die goed georganiseerd is. Ook het materiaal vooraf brengt je al helemaal in de stemming.
 • Deze training heeft mij zeker andere inzichten gegeven, dus ik beschouw het als een toevoeging aan mijn bagage.
 • Ik vond het interactief, er was een mooie afwisseling tussen luisteren en actief meedenken en meedoen.
 • Door het enthousiasme van de trainer werd ik echt helemaal meegenomen!
 • Fris en fruitig. Leuke nieuwe inzichten. Goede trainster.
 • Deze training helpt je om sommige zaken vanuit een anders perspectief te bekijken. Dat is goed te vertalen naar werk of privéleven en het wordt ook nog eens op een leuke manier gepresenteerd! Vermakelijk en leerzaam!
Het resultaat toen Sanne vroeg: "kijk eens omdenkerig"!

Het resultaat toen Sanne vroeg: "kijk eens omdenkerig"!