De mensen

Ontmoet de mensen achter Omdenken. Het team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht de toko draaiende houdt. De trainers: de mannen en vrouwen die iedere dag door het hele land workshops en shows verzorgen. De acteurs: de onmisbare mannen die iedere dag onze trainers vergezellen tijdens de shows en workshops. En de technici: de mannen die iedere dag zorgen dat onze trainers en acteurs ook daadwerkelijk te zien en te horen zijn.

De trainers van Omdenken

×

Berthold Gunster

Grondlegger

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij volgde het Gymnasium in Apeldoorn en de Akademie voor Expressie Utrecht. Daarna werkte hij als regisseur en schrijver bij diverse theatergezelschappen. Naast projecten in Nederland creëerde hij Not Your Mama`s Bustour met daklozen in Chicago en Why Is Stas Addicted in de Oekraine.

×

Daniel Koopmans

Trainer

Daniel Koopmans is sinds 2006 trainer bij Omdenken. Hij studeerde aan de theateracademie Arnhem, werd tweede op het Amsterdams Kleinkunstfestival en speelde bij diverse jeugdtheatergezelschappen. Zijn voorstellingen speelden op onder andere Oerol en Over het IJ. Tegenwoordig speelt hij af en toe rolletjes in tv-producties en staat hij ’s avonds in de theaters met zijn Improcomedy-groep Op Sterk Water.

×

Catharina Haverkamp

Trainer

Catharina Haverkamp is sinds 2013 trainer bij Omdenken. Zij studeerde aan de toneelschool Arnhem en speelde tien jaar in het kleine zalen circuit, daarna meer in tv- en filmproducties. Ze was onder andere te zien in Mijn dochter en ik, De gelukkige huisvrouw, De 4 van Westwijk, Loenatik, Te Gek! en Circus Noël. Catharina is ook encouragingtrainer en individualpsychologisch counselor. Ze woont in Amsterdam, is getrouwd met Kees en ze hebben 4 kinderen, in de leeftijd van 13 tot 21 jaar. Met haar persoonlijke opvoedervaringen en met humor, geeft ze ook de eendaagse Training Omdenken voor ouders en opvoeders.

×

Dave Mangene

Trainer

Dave Mangene is geboren in de Verenigde Staten en verhuisde op zijn 23ste naar Nederland. De afgelopen 22 jaar gaf hij Engelse les, eerst bij de ‘Nonnen van Vught’, later vanuit zijn eigen bedrijf ‘House of English’. Dave is in de zomer van 2015 als trainer bij Omdenken komen werken. Daarnaast is hij muzikant, blogger en vader van twee jongens.

×

Pepijn Lagerwey

Trainer

Pepijn Lagerwey studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag voor dirigent, componist, altviolist en pianist. In 2004 studeerde hij af als Kunstmanager aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij is directeur van lichte koororganisatie BALK en werkzaam als dirigent, arrangeur, pianist, projectmanager en sinds 2008 als trainer bij Omdenken.

×

Sanne van Arnhem

Trainer

Sanne van Arnhem is sinds 2014 trainer en Omdenkcoach bij Omdenken. Zij studeerde communicatie, coaching en training en ontwikkelde opleidingen en trainingsprogramma’s voor diverse organisaties. Voor een wetenschappelijk onderzoek naar Omdenkcoaching heeft Sanne in korte tijd meer dan 50 mensen gecoacht, waarbij de deelnemers een significant verschil merkten rondom het probleem waarvoor zij op gesprek kwamen. Sanne gebruikte ooit het gegeven dat zij door een rugprobleem niet kon lopen als kans om een boekenreeks voor het basisonderwijs te schrijven waardoor bewegingslessen zittend kunnen worden gegeven door meesters en juffen die niet kunnen dansen. Haar motto: als jij verandert, verandert alles. Wil jij door Sanne gecoacht worden? Mail haar via sanne@omdenken.nl