De mensen

Ontmoet de mensen achter Omdenken. Het team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht de toko draaiende houdt. De trainers: de mannen en vrouwen die iedere dag door het hele land workshops en shows verzorgen. De acteurs: de onmisbare mannen die iedere dag onze trainers vergezellen tijdens de shows en workshops. En de technici: de mannen die iedere dag zorgen dat onze trainers en acteurs ook daadwerkelijk te zien en te horen zijn.

De technici van Omdenken

×

Henk Verlaan

Technicus

Henk Verlaan is als audiotechnicus en technisch adviseur werkzaam voor Omdenken. Hij is begonnen als audiotechnicus in de tv-wereld voor onder andere Sonja op zaterdag, het Songfestival en de intocht van Sinterklaas. Ook heeft hij als audiotechnicus vijf jaar meegereisd met het Metropole Orkest en is hij als projectleider technisch verantwoordelijk geweest voor tal van grote evenementen zoals de Eurotop in Amsterdam en het huwelijk van Willem Alexander en Maxima.

×

Joost van Dijk

Technicus

Joost van Dijk is sinds 2007 als technicus verbonden aan Omdenken. Van kinds af aan werd Joost met muziek en geluid opgevoed. Zodra hij kon lopen, ging hij mee naar repetities van de band van zijn vader. Het is dus logisch dat hij verder is gegaan in de audiovisuele branche. Nu is het lijstje nog niet zo spectaculair als dat van Henk en Nico, maar hij is hard op weg. Hij is vaak te vinden op festivals zoals Lowlands en werkt regelmatig met artiesten samen.

×

Nico Brinkhof

Technicus

Nico Brinkhof sinds 2005 voor Omdenken werkzaam als technicus. Al meer dan 16 jaar houdt hij zich professioneel bezig met geluid- en videotechniek. Voor zowel werk als privé reisde hij de wereld over. Studeerde Engels in San Francisco en struinde maanden rond in Peru. In 2004 was hij lid van de Poletrack test expeditie waar hij onder andere geluid- en video-opnames maakte voor een documentaire over deze tocht naar de Noordpool. Ook in de jungle weet Nico te overleven.